İzmitli Periler ligden mi çekiliyor?

Spor 12.07.2024 - 14:14, Güncelleme: 12.07.2024 - 14:14
 

İzmitli Periler ligden mi çekiliyor?

Bir süredir sponsor arayışlarında olan İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımının lige katılıp katılmayacağı merak ediliyordu

Başkanlığını Yaşar Kardaş’ın yaptığı İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, geride bıraktığımız sezonu Play-Off hattında tamamlamış, çeyrek finalde Galatasaray’a elenmişti. Doludizgin geçen sezonun ardından yaşanan mali kriz takımın gelecek sezona dair rüzgarı tersine çevirdi. İzmitli Perilerde oyuncu maaşları ve teknik heyet alacaklarının ödenmeye çalışıldığı ve gelecek sezon için sponsor arayışlarının devam ettiği biliniyordu. LİGE KATILIM PARASI ÖDENMEMİŞTİ Son olarak 12 Temmuz’da sona erecek ve 640 bin TL ücreti olan lige katılım başvurusunun da yapılmadığı öğrenilmişti. İzmitli Periler’in gelecek sezonda Süper Lig’den devam edip etmeyeceği merakla beklenirken yarın son durumla ilgili açıklama yapılacak. YARIN 11.30’DA İzmit Belediyesi tarafından yapılan açıklamada İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ile ilgili basın toplantımız, yarın (12.07. 2024 Cuma) saat 11.30'da Belsa Plaza'daki Leyla Takan Kütüphanesi yanındaki Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirilecektir.  
Bir süredir sponsor arayışlarında olan İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımının lige katılıp katılmayacağı merak ediliyordu

Başkanlığını Yaşar Kardaş’ın yaptığı İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, geride bıraktığımız sezonu Play-Off hattında tamamlamış, çeyrek finalde Galatasaray’a elenmişti.

Doludizgin geçen sezonun ardından yaşanan mali kriz takımın gelecek sezona dair rüzgarı tersine çevirdi. İzmitli Perilerde oyuncu maaşları ve teknik heyet alacaklarının ödenmeye çalışıldığı ve gelecek sezon için sponsor arayışlarının devam ettiği biliniyordu.

LİGE KATILIM PARASI ÖDENMEMİŞTİ
Son olarak 12 Temmuz’da sona erecek ve 640 bin TL ücreti olan lige katılım başvurusunun da yapılmadığı öğrenilmişti. İzmitli Periler’in gelecek sezonda Süper Lig’den devam edip etmeyeceği merakla beklenirken yarın son durumla ilgili açıklama yapılacak.

YARIN 11.30’DA
İzmit Belediyesi tarafından yapılan açıklamada İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ile ilgili basın toplantımız, yarın (12.07. 2024 Cuma) saat 11.30'da Belsa Plaza'daki Leyla Takan Kütüphanesi yanındaki Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirilecektir.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.