Kadın futbolcular sahanın tozunu attırdı

Spor 03.02.2024 - 13:16, Güncelleme: 03.02.2024 - 13:16
 

Kadın futbolcular sahanın tozunu attırdı

Kadınlar 3.Lig’de geçen sezon faaliyete başlayan Karşıyaka Kadın FK, Kocaelispor U15 takımıyla gösteri maçına çıktı

Karşıyaka Kadın FK geçen sene TFF Kadınlar 3. Lig üzerinden faaliyete başladı. Altyapı fabrikası olan kulüpte 8-16 yaş aralığında 100’e yakın futbol akademi oyuncusu bulunuyor. ÖZEL MAÇTA KARŞILAŞTILAR Karşıyaka Kadın FK futbolcuları geliştirmek lıgin yanı sıra özel maçlara da çıkıyor. Bugün Kocaelispor U15 takımıyla Karşıyaka Kadın FK U17 takımı arasında gösteri ve antrenman maçı yapıldı. Kadın futbolcular Vinsan sahasının adeta tozunu attırdı.  Kulüp bu tarz özel maçları yapmaya devam edeceklerini belirtti.
Kadınlar 3.Lig’de geçen sezon faaliyete başlayan Karşıyaka Kadın FK, Kocaelispor U15 takımıyla gösteri maçına çıktı

Karşıyaka Kadın FK geçen sene TFF Kadınlar 3. Lig üzerinden faaliyete başladı. Altyapı fabrikası olan kulüpte 8-16 yaş aralığında 100’e yakın futbol akademi oyuncusu bulunuyor.

ÖZEL MAÇTA KARŞILAŞTILAR

Karşıyaka Kadın FK futbolcuları geliştirmek lıgin yanı sıra özel maçlara da çıkıyor. Bugün Kocaelispor U15 takımıyla Karşıyaka Kadın FK U17 takımı arasında gösteri ve antrenman maçı yapıldı. Kadın futbolcular Vinsan sahasının adeta tozunu attırdı.  Kulüp bu tarz özel maçları yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.