Kartepe'de Sakıp Sabancı Caddesi trafiğe kapatılıyor

Kocaeli 16.07.2024 - 16:00, Güncelleme: 16.07.2024 - 16:00
 

Kartepe'de Sakıp Sabancı Caddesi trafiğe kapatılıyor

Kartepe’de yer alan Sakıp Sabancı Caddesi altyapı çalışmaları sebebiyle trafiğe kapatılacak

Kartepe İlçesi Dumlupınar ile Ertuğrul Gazi Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan Sakıp Sabancı Caddesi, altyapı çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen betonarme menfez imalat çalışmaları, 16 Temmuz 2024 tarihinde saat 13.00'te başlayacak ve 16 Ağustos 2024 saat 23.00'e kadar devam edecek. Belediye tarafından çalışmalar süresince sürücülerin ve yayaların alternatif güzergahları kullanmaları önemle rica edillerek, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması konusunda da dikkatli olunması gerektiği belirtti. ALTERNATİF GÜZERGAHLAR Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi Şehitler Caddesi D100 Karayolu
Kartepe’de yer alan Sakıp Sabancı Caddesi altyapı çalışmaları sebebiyle trafiğe kapatılacak

Kartepe İlçesi Dumlupınar ile Ertuğrul Gazi Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan Sakıp Sabancı Caddesi, altyapı çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen betonarme menfez imalat çalışmaları, 16 Temmuz 2024 tarihinde saat 13.00'te başlayacak ve 16 Ağustos 2024 saat 23.00'e kadar devam edecek.

Belediye tarafından çalışmalar süresince sürücülerin ve yayaların alternatif güzergahları kullanmaları önemle rica edillerek, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması konusunda da dikkatli olunması gerektiği belirtti.

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi

Şehitler Caddesi

D100 Karayolu

Kartepe'de Sakıp Sabancı Caddesi trafiğe kapatılıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.