Park ınn

KAYISI FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Gündem 28.06.2024 - 16:10, Güncelleme: 28.06.2024 - 16:20
 

KAYISI FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu tarafından 29 Haziran (yarın) Darıca Çınaraltı Meydanında saat 17:00'da gerçekleştirilecek Geleneksel Iğdır Kayısısı Festivali ve Alagöz Iğdır Futbol Kulübü Şampiyonluk Kutlaması için geri sayım başladı.

BAŞKAN YILDIRIM VE YÖNETİMİ HAZIRLIKLARDA BÜYÜK ÖZVERİ GÖSTERİYOR Festival duyurusu yapıldığından bu yana Genel Başkan Yıldırım ve yönetimi, ilgili ziyaretler ve davetiye dağıtımlarını özenle sürdürüyor. Son olarak Gebze Ticaret Odası'ndan Abdurrahman Aslantaş ve Kars Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Bozan'a davetiyeler takdim edildi. Bu ziyaret esnasında iki ticaret odası arasında kardeş ticaret odası protokolü de imzalandı. KAYA'DAN BAŞKAN YILDIRIM'A HEDİYE: IĞDIR FORMASI Festivale kısa bir süre kala, Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu yönetiminde yer alan Öz-Ka İnşaat sahibi Yılmaz Kaya, ziyaret için gittiği memleketi Iğdırdan dönüşte Genel Başkan Nihat Yıldırım'a yine Iğdırdan bizzat getirdiği Alagöz Iğdır Futbol Kulübü forması hediye etti. Kaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Allah nasip ederse yarın gerçekleştireceğimiz kayısı festivalimiz için yoğun bir şekilde çalışmayı sürdürüyoruz. Şu bir gerçek ki federasyonumuz altında yer alan tüm üyelerimizin emeği var. Fakat Genel Başkanımız, kurulduğumuz ilk günden bugüne büyük bir fedakarlık gösteriyor. Bu sebeple kendilerine Trendyol 1. Lig’e yükselen Iğdır'ımızın formasını hediye etmeyi istedim." Genel Başkan Yıldırım ise hediyeden dolayı Kaya'ya teşekkür ederek, "Yarın güzel ve faydalı bir festival olması için gayret ediyoruz. İnşallah yeni sezonda hem Iğdırlı hemşerilerimiz hem de Alagöz Iğdır Futbol Kulübü'nü desteklemeye devam edeceğiz," dedi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM 
Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu tarafından 29 Haziran (yarın) Darıca Çınaraltı Meydanında saat 17:00'da gerçekleştirilecek Geleneksel Iğdır Kayısısı Festivali ve Alagöz Iğdır Futbol Kulübü Şampiyonluk Kutlaması için geri sayım başladı.

BAŞKAN YILDIRIM VE YÖNETİMİ HAZIRLIKLARDA BÜYÜK ÖZVERİ GÖSTERİYOR

Festival duyurusu yapıldığından bu yana Genel Başkan Yıldırım ve yönetimi, ilgili ziyaretler ve davetiye dağıtımlarını özenle sürdürüyor. Son olarak Gebze Ticaret Odası'ndan Abdurrahman Aslantaş ve Kars Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Bozan'a davetiyeler takdim edildi. Bu ziyaret esnasında iki ticaret odası arasında kardeş ticaret odası protokolü de imzalandı.

KAYA'DAN BAŞKAN YILDIRIM'A HEDİYE: IĞDIR FORMASI

Festivale kısa bir süre kala, Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu yönetiminde yer alan Öz-Ka İnşaat sahibi Yılmaz Kaya, ziyaret için gittiği memleketi Iğdırdan dönüşte Genel Başkan Nihat Yıldırım'a yine Iğdırdan bizzat getirdiği Alagöz Iğdır Futbol Kulübü forması hediye etti. Kaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Allah nasip ederse yarın gerçekleştireceğimiz kayısı festivalimiz için yoğun bir şekilde çalışmayı sürdürüyoruz. Şu bir gerçek ki federasyonumuz altında yer alan tüm üyelerimizin emeği var. Fakat Genel Başkanımız, kurulduğumuz ilk günden bugüne büyük bir fedakarlık gösteriyor. Bu sebeple kendilerine Trendyol 1. Lig’e yükselen Iğdır'ımızın formasını hediye etmeyi istedim."

Genel Başkan Yıldırım ise hediyeden dolayı Kaya'ya teşekkür ederek, "Yarın güzel ve faydalı bir festival olması için gayret ediyoruz. İnşallah yeni sezonda hem Iğdırlı hemşerilerimiz hem de Alagöz Iğdır Futbol Kulübü'nü desteklemeye devam edeceğiz," dedi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.