Kocaeli eski il başkanıydı! Birol Aydın Saadet’in genel başkanlığına aday

Siyaset 24.06.2024 - 15:03, Güncelleme: 24.06.2024 - 15:03
 

Kocaeli eski il başkanıydı! Birol Aydın Saadet’in genel başkanlığına aday

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili ve Kocaeli eski il başkanı Birol Aydın, 30 Haziran’da yapılacak olağanüstü kongrede aday olacağını açıkladı.

Saadet Partisi, Temel Karamollaoğlu'nun genel başkanlık görevi bırakacağını açıklamasının ardından 30 Haziran’da Ankara’da olağanüstü kongresini yapacak. Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, aday olduğunu açıkladı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun sağlık sorunlarını gerekçe göstererek tekrar aday olmayacağını açıklamasının ardından 30 Haziran’da olağanüstü toplanacak. Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Birol Aydın düzenlediği basın açıklamasında genel başkanlığa aday olduğunu duyurdu. Aydın, "Biz Saadet Partimize sahip çıkmak için, 20 yıldır özellikle son yedi yıldır teşkilat mensuplarımızın her şart altında genel başkanımızın gözünün içine bakarak çabanın ve gayretin ve duruşu ortaya koyduğu bir zamanda bu duruşa sahip çıkmak için, Saadet Partisi kadroları olarak 2016’den bu yana ülkemizin birliğine, kardeşliğine, toplumsal uzlaşmaya, kamplaşmanın ortadan kalkmak için, genel başkanımızın daha fazla yıpratılmasına imkan ve fırsat vermemek için, partimizin birliğini bütünlüğünü ve kardeşlik iklimini korumak için 3. Olağanüstü Kongrede Saadet Partisi Genel Başkanlığı’na aday olduğumu ilan ediyor, bu kararımın camiamız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Genel başkanlık yarışında Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan'ın da ismi öne çıkan isimler arasında. Birol Aydın, 2002-2005 yıllarında Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı yaptı.    
Saadet Partisi İstanbul Milletvekili ve Kocaeli eski il başkanı Birol Aydın, 30 Haziran’da yapılacak olağanüstü kongrede aday olacağını açıkladı.

Saadet Partisi, Temel Karamollaoğlu'nun genel başkanlık görevi bırakacağını açıklamasının ardından 30 Haziran’da Ankara’da olağanüstü kongresini yapacak. Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, aday olduğunu açıkladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun sağlık sorunlarını gerekçe göstererek tekrar aday olmayacağını açıklamasının ardından 30 Haziran’da olağanüstü toplanacak.

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Birol Aydın düzenlediği basın açıklamasında genel başkanlığa aday olduğunu duyurdu. Aydın, "Biz Saadet Partimize sahip çıkmak için, 20 yıldır özellikle son yedi yıldır teşkilat mensuplarımızın her şart altında genel başkanımızın gözünün içine bakarak çabanın ve gayretin ve duruşu ortaya koyduğu bir zamanda bu duruşa sahip çıkmak için, Saadet Partisi kadroları olarak 2016’den bu yana ülkemizin birliğine, kardeşliğine, toplumsal uzlaşmaya, kamplaşmanın ortadan kalkmak için, genel başkanımızın daha fazla yıpratılmasına imkan ve fırsat vermemek için, partimizin birliğini bütünlüğünü ve kardeşlik iklimini korumak için 3. Olağanüstü Kongrede Saadet Partisi Genel Başkanlığı’na aday olduğumu ilan ediyor, bu kararımın camiamız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Genel başkanlık yarışında Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan'ın da ismi öne çıkan isimler arasında.

Birol Aydın, 2002-2005 yıllarında Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı yaptı.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.