Kocaeli Muhtarlar Derneği, kadın muhtara yapılan saldırıyı kınadı

Kocaeli 16.07.2024 - 15:57, Güncelleme: 16.07.2024 - 15:57
 

Kocaeli Muhtarlar Derneği, kadın muhtara yapılan saldırıyı kınadı

Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Altıntaş, Kandıra’da saldırıya uğrayarak darp edilen Selametli Mahalle Muhtarı Bayrak’ı ziyaret etti, geçmiş olsun dileğinde bulundu

Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş, geçtiğimiz günlerde Kandıra’da saldırıya uğrayarak darp edilen Selametli Mahalle Muhtarı ve aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde sağlık personeli olarak görev yapan Sevinç Bayrak’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. MUHTAR, SALDIRGANDAN ŞİKAYETÇİ OLDU Kandıra görev yaptığı sırada araç park etme nedeniyle yanında bulunan sağlık personeli ile birlikte bir esnafın sözlü ve fiziki saldırısına uğrayan Selametli Mahalle Muhtarı Sevinç Bayrak, hastaneden darp raporu aldı, saldırgandan şikayetçi oldu. Diğer sağlık personeli de darp edildiklerini belirterek, şikayette bulundular. Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı ve Başiskele ilçesi Mehmetağa Mahallesi Muhtarı İlhan Altıntaş, saldırıya uğrayan muhtar Bayrak’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. 'KADINA EL KALDIRAN İNSAN BİLE OLAMAZ' Gerçekleştirilen saldırıdan dolayı büyük bir üzüntü duyduğu belirten Altıntaş, muhtarlar derneği olarak saldırıyı kınadıklarını ve saldırganın bir an önce adli makamlara teslim edilip, gereken cezayı alması için konunun takipçisi olacaklarını bildirdi. Kamu görevlisine, her şeyden önemlisi kadına yönelik her türlü şiddetin karşısında olduklarını dile getiren Altıntaş, “Saldırıyı büyük bir esefle kınıyoruz. Muhtar arkadaşımızın yanındayız. Kadına el kaldıran insan bile olamaz. Saldırganın gereken cezayı alması konuyu yakından takip ediyoruz. Muhtar arkadaşımıza tekrardan geçmiş olsun dileğimizi iletiyoruz. Kocaeli’de 472 muhtar olarak kendisinin yanındayız.” diye konuştu. Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş, Kandıra Selametli Mahalle Muhtarı Sevinç Bayrak’a, tüm muhtarlar adına çiçek takdim etti. Bayrak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine destek veren Altıntaş’a ve tüm muhtarlara teşekkür etti.
Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Altıntaş, Kandıra’da saldırıya uğrayarak darp edilen Selametli Mahalle Muhtarı Bayrak’ı ziyaret etti, geçmiş olsun dileğinde bulundu

Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş, geçtiğimiz günlerde Kandıra’da saldırıya uğrayarak darp edilen Selametli Mahalle Muhtarı ve aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde sağlık personeli olarak görev yapan Sevinç Bayrak’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

MUHTAR, SALDIRGANDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Kandıra görev yaptığı sırada araç park etme nedeniyle yanında bulunan sağlık personeli ile birlikte bir esnafın sözlü ve fiziki saldırısına uğrayan Selametli Mahalle Muhtarı Sevinç Bayrak, hastaneden darp raporu aldı, saldırgandan şikayetçi oldu. Diğer sağlık personeli de darp edildiklerini belirterek, şikayette bulundular.

Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı ve Başiskele ilçesi Mehmetağa Mahallesi Muhtarı İlhan Altıntaş, saldırıya uğrayan muhtar Bayrak’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

'KADINA EL KALDIRAN İNSAN BİLE OLAMAZ'

Gerçekleştirilen saldırıdan dolayı büyük bir üzüntü duyduğu belirten Altıntaş, muhtarlar derneği olarak saldırıyı kınadıklarını ve saldırganın bir an önce adli makamlara teslim edilip, gereken cezayı alması için konunun takipçisi olacaklarını bildirdi.

Kamu görevlisine, her şeyden önemlisi kadına yönelik her türlü şiddetin karşısında olduklarını dile getiren Altıntaş, “Saldırıyı büyük bir esefle kınıyoruz. Muhtar arkadaşımızın yanındayız. Kadına el kaldıran insan bile olamaz. Saldırganın gereken cezayı alması konuyu yakından takip ediyoruz. Muhtar arkadaşımıza tekrardan geçmiş olsun dileğimizi iletiyoruz. Kocaeli’de 472 muhtar olarak kendisinin yanındayız.” diye konuştu.

Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş, Kandıra Selametli Mahalle Muhtarı Sevinç Bayrak’a, tüm muhtarlar adına çiçek takdim etti.

Bayrak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine destek veren Altıntaş’a ve tüm muhtarlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.