Kocaeli Üniversitesi 2024-2025 Oryantasyon Programı Başlıyor

Eğitim 20.09.2024 - 17:05, Güncelleme: 21.09.2024 - 15:04
 

Kocaeli Üniversitesi 2024-2025 Oryantasyon Programı Başlıyor

Kocaeli Üniversitesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için düzenleyeceği oryantasyon programı ile yeni öğrencilerini karşılamaya hazırlanıyor. 24 Eylül 2024 Salı günü gerçekleşecek olan etkinlik, üniversite hayatına adım atan öğrencilere kampüs imkanları ve akademik süreçlerle ilgili kapsamlı bilgiler sunacak.

 24 Eylül 2024 Salı günü gerçekleşecek olan etkinlik, üniversite hayatına adım atan öğrencilere kampüs imkanları ve akademik süreçlerle ilgili kapsamlı bilgiler sunacak. Oryantasyon programı, 13.30’da açılış konuşması ve üniversite tanıtım filminin izletilmesiyle başlayacak. Ardından, Kocaeli Üniversitesi Müzik Kulübü tarafından gerçekleştirilecek müzik dinletisiyle öğrenciler keyifli anlar yaşayacak. Programın en önemli anlarından biri, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'ün vereceği “İlk Ders Konuşması” olacak. Eğitim-öğretim süreci, kütüphane hizmetleri, sağlık, kültür ve spor olanakları hakkında bilgi vermek üzere ilgili daire başkanlıklarının sunumları gerçekleşecek. Ayrıca, Erasmus+ Programı ve yurtdışı eğitim olanakları, kariyer fırsatları, uzaktan eğitim hizmetleri, araştırma projeleri gibi konular da detaylı olarak ele alınacak. Etkinlikte ayrıca öğrenci kalite elçiliği programı tanıtılacak ve öğrencilere soru-cevap bölümüyle merak ettikleri konularda bilgi edinme fırsatı sunulacak. Oryantasyon programı, Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek ve Kocaeli Üniversitesi'nin resmi sosyal medya hesaplarından da canlı olarak takip edilebilecek. Kocaeli Üniversitesi’nin 2024-2025 akademik yılına güçlü bir başlangıç yapmayı hedefleyen bu etkinlik, yeni öğrenciler için önemli bir rehber niteliğinde olacak. Etkinlik Detayları: Tarih: 24 Eylül 2024, Salı Saat: 13.30 Yer: Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü, Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi Daha fazla bilgi için Kocaeli Üniversitesi’nin resmi web sitesini ziyaret edebilir veya sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz: www.kocaeli.edu.tr
Kocaeli Üniversitesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için düzenleyeceği oryantasyon programı ile yeni öğrencilerini karşılamaya hazırlanıyor. 24 Eylül 2024 Salı günü gerçekleşecek olan etkinlik, üniversite hayatına adım atan öğrencilere kampüs imkanları ve akademik süreçlerle ilgili kapsamlı bilgiler sunacak.

 24 Eylül 2024 Salı günü gerçekleşecek olan etkinlik, üniversite hayatına adım atan öğrencilere kampüs imkanları ve akademik süreçlerle ilgili kapsamlı bilgiler sunacak.

Oryantasyon programı, 13.30’da açılış konuşması ve üniversite tanıtım filminin izletilmesiyle başlayacak. Ardından, Kocaeli Üniversitesi Müzik Kulübü tarafından gerçekleştirilecek müzik dinletisiyle öğrenciler keyifli anlar yaşayacak.

Programın en önemli anlarından biri, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'ün vereceği “İlk Ders Konuşması” olacak. Eğitim-öğretim süreci, kütüphane hizmetleri, sağlık, kültür ve spor olanakları hakkında bilgi vermek üzere ilgili daire başkanlıklarının sunumları gerçekleşecek. Ayrıca, Erasmus+ Programı ve yurtdışı eğitim olanakları, kariyer fırsatları, uzaktan eğitim hizmetleri, araştırma projeleri gibi konular da detaylı olarak ele alınacak.

Etkinlikte ayrıca öğrenci kalite elçiliği programı tanıtılacak ve öğrencilere soru-cevap bölümüyle merak ettikleri konularda bilgi edinme fırsatı sunulacak.

Oryantasyon programı, Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek ve Kocaeli Üniversitesi'nin resmi sosyal medya hesaplarından da canlı olarak takip edilebilecek.

Kocaeli Üniversitesi’nin 2024-2025 akademik yılına güçlü bir başlangıç yapmayı hedefleyen bu etkinlik, yeni öğrenciler için önemli bir rehber niteliğinde olacak.

Etkinlik Detayları:

  • Tarih: 24 Eylül 2024, Salı
  • Saat: 13.30
  • Yer: Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü, Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

Daha fazla bilgi için Kocaeli Üniversitesi’nin resmi web sitesini ziyaret edebilir veya sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz:


www.kocaeli.edu.tr

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.