Kocaeli Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri Başladı

Kocaeli 25.07.2024 - 15:46, Güncelleme: 25.07.2024 - 15:46
 

Kocaeli Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri Başladı

YKS sonuçlarının açıklanması ile birlikte öğrencilerin tercihlerine destek olabilmek amacıyla düzenlenen Kocaeli Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri Etkinliği bugün başladı.

Kocaeli Üniversitesi, eğitim ve öğretimdeki başarısı, güçlü akademik kadrosu, uluslararası alanda tanınırlığı, kaliteli eğitim kadrosu, zengin sosyal olanakları ve güçlü mezun profili gibi konularda bilgiler aktarmak için Kocaeli Üniversitesi’ne ait akademisyenler tarafından 25-26-27 Temmuz tarihleri itibari ile KOÜ Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde öğrenci ve ailelerine bilgiler sunmak ve öğrencilerin geleceğini şekillendirmek üzere tanıtımda bulundular.   Etkinlikte 19 Fakülte, 1 Yüksekokul, 16 Meslek Yüksekokulu, 1 Devlet Konservatuarı ile Uluslararası İlişkiler Biriminden öğretim üyeleri,  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, (KAGEM) Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nden personeller ile öğrenci kulüpleri açtıkları stantlarla yer aldı.   Katılımın yoğun olduğu etkinlikte danışman hocalar eşliğinde aday öğrencilere kariyer planlaması için rehberlik hizmetleri verildi. Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) tarafından seminerlerin de düzenleneceği tercih günleri önümüzdeki iki gün boyunca da devam edecek olup, 28 Temmuz'da 12.30-16.30 saatleri arasında Sembol AVM'de,17.00-21.00 saatleri arasında 41 Burda'da ve 29 Temmuz'da ise Anıtpark Yerleşkesi'nde devam edecek.  
YKS sonuçlarının açıklanması ile birlikte öğrencilerin tercihlerine destek olabilmek amacıyla düzenlenen Kocaeli Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri Etkinliği bugün başladı.

Kocaeli Üniversitesi, eğitim ve öğretimdeki başarısı, güçlü akademik kadrosu, uluslararası alanda tanınırlığı, kaliteli eğitim kadrosu, zengin sosyal olanakları ve güçlü mezun profili gibi konularda bilgiler aktarmak için Kocaeli Üniversitesi’ne ait akademisyenler tarafından 25-26-27 Temmuz tarihleri itibari ile KOÜ Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde öğrenci ve ailelerine bilgiler sunmak ve öğrencilerin geleceğini şekillendirmek üzere tanıtımda bulundular.

 

Etkinlikte 19 Fakülte, 1 Yüksekokul, 16 Meslek Yüksekokulu, 1 Devlet Konservatuarı ile Uluslararası İlişkiler Biriminden öğretim üyeleri,  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, (KAGEM) Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nden personeller ile öğrenci kulüpleri açtıkları stantlarla yer aldı.

 

Katılımın yoğun olduğu etkinlikte danışman hocalar eşliğinde aday öğrencilere kariyer planlaması için rehberlik hizmetleri verildi. Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) tarafından seminerlerin de düzenleneceği tercih günleri önümüzdeki iki gün boyunca da devam edecek olup, 28 Temmuz'da 12.30-16.30 saatleri arasında Sembol AVM'de,17.00-21.00 saatleri arasında 41 Burda'da ve 29 Temmuz'da ise Anıtpark Yerleşkesi'nde devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.