Kocaeli’de Mevlit Kandili ihya edildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2023 - 22:30, Güncelleme: 26.09.2023 - 20:45
 

Kocaeli’de Mevlit Kandili ihya edildi

Kocaeli’de Mevlit Kandili ihya edildi

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) doğum gecesi olan Mevlit Kandili Kocaeli’de, dualarla ihya edildi.Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in doğum gecesi olan Mevlit Kandil’inde vatandaşlar camilere akın etti. İzmit ilçesindeki Mehmet Ali Paşa Camii’nde akşam namazının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve mevlit okundu. Vatandaşlar ellerini semaya açarak dua etti.
Kocaeli’de Mevlit Kandili ihya edildi
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) doğum gecesi olan Mevlit Kandili Kocaeli’de, dualarla ihya edildi.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in doğum gecesi olan Mevlit Kandil’inde vatandaşlar camilere akın etti. İzmit ilçesindeki Mehmet Ali Paşa Camii’nde akşam namazının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve mevlit okundu. Vatandaşlar ellerini semaya açarak dua etti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.