Kocaelispor 6 gün sonra topbaşı yapacak

Spor 20.06.2024 - 12:26, Güncelleme: 20.06.2024 - 12:26
 

Kocaelispor 6 gün sonra topbaşı yapacak

Bu sezon yeniden Trendyol 1. Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Kocaelispor, 27 Haziran günü Brunga Tesisleri’nde top başı yaparak yeni sezona merhaba diyecek

TRANSFERLER YETİŞECEK Mİ? Geçtiğimiz sezon şampiyonluk parolası ile yola çıkan ancak Play - Off ilk maçında Çorum FK’ya elenen Kocaelispor, önümüzdeki sezona da şampiyonluk parolası ile çıkacak. Süper Lig’i çok özleyen temsilcimiz, 27 Haziran’da, Brunga Tesisleri’nde topbaşı yapacak. Yeni sezona merhaba diyen temsilcimizde transferlerin sezon açılışına yetişip, yetişmeyeceği de merak konusu oldu. Şimdilik sadece Ahmet Oğuz ile resmi olarak anlaşan temsilcimizde, 2 oyuncunun daha 27 Haziran’a yetişmesi bekleniyor.  
Bu sezon yeniden Trendyol 1. Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Kocaelispor, 27 Haziran günü Brunga Tesisleri’nde top başı yaparak yeni sezona merhaba diyecek

TRANSFERLER YETİŞECEK Mİ?

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk parolası ile yola çıkan ancak Play - Off ilk maçında Çorum FK’ya elenen Kocaelispor, önümüzdeki sezona da şampiyonluk parolası ile çıkacak. Süper Lig’i çok özleyen temsilcimiz, 27 Haziran’da, Brunga Tesisleri’nde topbaşı yapacak. Yeni sezona merhaba diyen temsilcimizde transferlerin sezon açılışına yetişip, yetişmeyeceği de merak konusu oldu. Şimdilik sadece Ahmet Oğuz ile resmi olarak anlaşan temsilcimizde, 2 oyuncunun daha 27 Haziran’a yetişmesi bekleniyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.