Kocaelispor-Beşiktaş maçı bilmecesi!

Spor 18.07.2024 - 11:50, Güncelleme: 18.07.2024 - 11:50
 

Kocaelispor-Beşiktaş maçı bilmecesi!

Kocaelispor’un 18 Temmuz’da başlayacak olan Bolu Gerede kampında yapacağı hazırlık maçları ve tarihleri belli oldu.

Trendyol 1. Lig için hazırlıklarını sürdüren Kocaelispor’da 3. Etap Bolu Gerede Kampı 18 Temmuz’da başlayacak. 28 Temmuz’da sona erecek olan kamp döneminde Kocaelispor 3 hazırlık maçı yapacak.   MAÇ TAKVİMİ BELLİ OLDU Kocaelispor, Bolu Gerede hazırlık kampında 3 hazırlık maçına çıkacak. Hazırlık maçları 21, 25 ve 27 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Son hazırlık maçı Trendyol 1. Lig takımı Karagümrük ile 27 Temmuz’da oynanacak. Kocaelispor’un 21 ve 25 Temmuz tarihinde maç yapacağı 2 takım henüz netleşmezken Eyüpspor ve Azerbaycan takımı Turan Tovuz’un rakip olma olasılığı yüksek.   BEŞİKTAŞ İLE HAZIRLIK MAÇI YOK Ulusal medyada ve sosyal medyada Kocaelispor’un Beşiktaş ile hazırlık maçı yapacağı iddiaları ise doğru olmadığı öğrenildi. Kocaelispor hazırlık maçı için Beşiktaş ile görüşme yaptı ama iki takımın takvimi uyuşmadı.  
Kocaelispor’un 18 Temmuz’da başlayacak olan Bolu Gerede kampında yapacağı hazırlık maçları ve tarihleri belli oldu.

Trendyol 1. Lig için hazırlıklarını sürdüren Kocaelispor’da 3. Etap Bolu Gerede Kampı 18 Temmuz’da başlayacak. 28 Temmuz’da sona erecek olan kamp döneminde Kocaelispor 3 hazırlık maçı yapacak.

 

MAÇ TAKVİMİ BELLİ OLDU

Kocaelispor, Bolu Gerede hazırlık kampında 3 hazırlık maçına çıkacak. Hazırlık maçları 21, 25 ve 27 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Son hazırlık maçı Trendyol 1. Lig takımı Karagümrük ile 27 Temmuz’da oynanacak. Kocaelispor’un 21 ve 25 Temmuz tarihinde maç yapacağı 2 takım henüz netleşmezken Eyüpspor ve Azerbaycan takımı Turan Tovuz’un rakip olma olasılığı yüksek.

 

BEŞİKTAŞ İLE HAZIRLIK MAÇI YOK

Ulusal medyada ve sosyal medyada Kocaelispor’un Beşiktaş ile hazırlık maçı yapacağı iddiaları ise doğru olmadığı öğrenildi. Kocaelispor hazırlık maçı için Beşiktaş ile görüşme yaptı ama iki takımın takvimi uyuşmadı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.