Kocaelispor maçları ücretsiz izlenebilecek!

Spor 08.08.2024 - 14:41, Güncelleme: 08.08.2024 - 14:41
 

Kocaelispor maçları ücretsiz izlenebilecek!

Trendyol 1. Lig’de yayın haklarını alan beIN SPORTS’un ardından TRT Spor’un 1. Lig maçlarını ücretsiz yayınlayacağı iddia edildi.

1. Lig’in başlamasına 1 gün kala TRT Spor’un beIN SPORTS ile anlaşma yaparak 1. Lig maç yayınlarını ücretsiz yayınlayacağı iddia edildi. İddiaya göre TRT Spor maçları ücretsiz yayınlayacak olurken, beIN SPORTS şifreli yayın yapacak. RESMİ AÇIKLAMA HENÜZ YOK TRT’den herhangi resmi bir açıklama olmadığı için Cumartesi 21.45'te başlayacak  Kocaelispor-Gençlerbirliği maçının net olarak TRT Spor’dan izlenip izlenmeyeceği henüz bilinmiyor.
Trendyol 1. Lig’de yayın haklarını alan beIN SPORTS’un ardından TRT Spor’un 1. Lig maçlarını ücretsiz yayınlayacağı iddia edildi.

1. Lig’in başlamasına 1 gün kala TRT Spor’un beIN SPORTS ile anlaşma yaparak 1. Lig maç yayınlarını ücretsiz yayınlayacağı iddia edildi. İddiaya göre TRT Spor maçları ücretsiz yayınlayacak olurken, beIN SPORTS şifreli yayın yapacak.

RESMİ AÇIKLAMA HENÜZ YOK

TRT’den herhangi resmi bir açıklama olmadığı için Cumartesi 21.45'te başlayacak  Kocaelispor-Gençlerbirliği maçının net olarak TRT Spor’dan izlenip izlenmeyeceği henüz bilinmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.