Kocaelispor, Ümitcan Ekşi’yi geri çağırdı

Spor 16.07.2024 - 15:53, Güncelleme: 16.07.2024 - 15:53
 

Kocaelispor, Ümitcan Ekşi’yi geri çağırdı

2023/2024 sezonu başında Kocaelispor’dan Edirnespor’a transfer olan Ümitcan Ekşi’nin sözleşmesinde yer alan geri çağırma hakkı kullanıldı.

Kocaelispor alt yapısından yetişen ve 2023/ 2024 sezonu başında TFF 3. Lig ekibi Edirnespor’a transfer olan 20 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Ümitcan Ekşi’nin sözleşmesinde bulunan ‘geri çağırma hakkı’ Kocaelispor tarafından kullanıldı. Ümitcan Ekşi ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. KOCAELİSPOR’DAN AÇIKLAMA Ümitcan Ekşi ile ilgili Kocaelispor Kulübü’nde yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı, “Edirnespor ile kulübümüz arasındaki protokolde yer alan Ümitcan Ekşi için geri çağırma hakkı kulübümüz tarafından kullanılmış olup, akabinde Ümitcan Ekşi ile 3 yıllık profesyonel futbolcu sözleşmesi imzalanmıştır.” KARİYERİ Ümitcan Ekşi 2021/22 sezonun Kocaelispor U19 takımında 25 maça çıkıp 4 gol atmış ve A takım ile aynı sezon 1. Lig’de 1 maça çıkıp 1 asist yapmıştı. 2022/23 sezonunda Belediye Derincespor’da 10 maça çıkarken skora katkı veremedi. Son sezonda Edirnespor forması ile 3 maça çıktı ve skora katkı veremedi.  
2023/2024 sezonu başında Kocaelispor’dan Edirnespor’a transfer olan Ümitcan Ekşi’nin sözleşmesinde yer alan geri çağırma hakkı kullanıldı.

Kocaelispor alt yapısından yetişen ve 2023/ 2024 sezonu başında TFF 3. Lig ekibi Edirnespor’a transfer olan 20 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Ümitcan Ekşi’nin sözleşmesinde bulunan ‘geri çağırma hakkı’ Kocaelispor tarafından kullanıldı. Ümitcan Ekşi ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

KOCAELİSPOR’DAN AÇIKLAMA

Ümitcan Ekşi ile ilgili Kocaelispor Kulübü’nde yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı, “Edirnespor ile kulübümüz arasındaki protokolde yer alan Ümitcan Ekşi için geri çağırma hakkı kulübümüz tarafından kullanılmış olup, akabinde Ümitcan Ekşi ile 3 yıllık profesyonel futbolcu sözleşmesi imzalanmıştır.”

KARİYERİ

Ümitcan Ekşi 2021/22 sezonun Kocaelispor U19 takımında 25 maça çıkıp 4 gol atmış ve A takım ile aynı sezon 1. Lig’de 1 maça çıkıp 1 asist yapmıştı. 2022/23 sezonunda Belediye Derincespor’da 10 maça çıkarken skora katkı veremedi. Son sezonda Edirnespor forması ile 3 maça çıktı ve skora katkı veremedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.