Kocaelispor’da kadro şekillendi

Spor 10.02.2024 - 16:50, Güncelleme: 10.02.2024 - 16:50
 

Kocaelispor’da kadro şekillendi

Ara transfer döneminde Kocaelispor 8 futbolcu ile sözleşme yaparken 6 futbolcu ile yollar ayrıldı. Temsilcimiz kadrosunda 30 futbolcu bulunuyor

Trendyol 1.Lig’de şampiyonluk hedefleyen Kocaelispor’da ara transfer dönemi hareketli geçti. Yeşil- siyahlı ekip 8 futbolcu ile sözleşme yaparken, 6 futbolcu ile yollar ayrıldı.Temsilcimiz  Pendikspor’dan Hırvat Josip Vukovic , Azeri Ramil Sheıdaev, Gürcü Giorgi Kharaishvili, Davit Skhirtladze, Kasımpaşa’dan sol bek Duhan Aksu, Emmanuel Lawal ile Kocaelispor altyapısında yetişen Haşim Arda Sarman ve Yusuf Efe Yaman yuvaya geri döndü. 6 FUTBOLCU GİTTİ Takımın golcüsü Douglas Tanque, Japonya ekibine transfer olurken, Atabey Çiçek 1461 Trabzonspor’a Emre Gültekin ise Şanlıurfaaspor’a kiralandı. Emre Nefiz,  Bucaspor’a giderken, Mert Çölgeçen Iğdır FK’ya transfer oldu. Genç futbolcu Ömer Tuğ ile yollar ayrıldı. 8 yabancı kuralından dolayı Nijeryalı Lawal’ın sözleşmesi sezon sonuna kadar dondurulacak, yeni transfer Davit Skhirtladze’nın lisansı FIFA’dan gelecek onay sonrası pazartesi günü çıkartılacak.
Ara transfer döneminde Kocaelispor 8 futbolcu ile sözleşme yaparken 6 futbolcu ile yollar ayrıldı. Temsilcimiz kadrosunda 30 futbolcu bulunuyor

Trendyol 1.Lig’de şampiyonluk hedefleyen Kocaelispor’da ara transfer dönemi hareketli geçti. Yeşil- siyahlı ekip 8 futbolcu ile sözleşme yaparken, 6 futbolcu ile yollar ayrıldı.Temsilcimiz  Pendikspor’dan Hırvat Josip Vukovic , Azeri Ramil Sheıdaev, Gürcü Giorgi Kharaishvili, Davit Skhirtladze, Kasımpaşa’dan sol bek Duhan Aksu, Emmanuel Lawal ile Kocaelispor altyapısında yetişen Haşim Arda Sarman ve Yusuf Efe Yaman yuvaya geri döndü.

6 FUTBOLCU GİTTİ

Takımın golcüsü Douglas Tanque, Japonya ekibine transfer olurken, Atabey Çiçek 1461 Trabzonspor’a Emre Gültekin ise Şanlıurfaaspor’a kiralandı. Emre Nefiz,  Bucaspor’a giderken, Mert Çölgeçen Iğdır FK’ya transfer oldu. Genç futbolcu Ömer Tuğ ile yollar ayrıldı. 8 yabancı kuralından dolayı Nijeryalı Lawal’ın sözleşmesi sezon sonuna kadar dondurulacak, yeni transfer Davit Skhirtladze’nın lisansı FIFA’dan gelecek onay sonrası pazartesi günü çıkartılacak.

Kocaelispor’da kadro şekillendi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.