Kocaelispor’un yıldızı milli maçta şov yaptı

Spor 11.09.2024 - 18:43, Güncelleme: 11.09.2024 - 18:51
 

Kocaelispor’un yıldızı milli maçta şov yaptı

Kocaelispor’un yıldızı milli maçta şov yaptı

Kocaelispor’un Yeşil Burun Adalı futbolcusu Ryan Mendes ve Gabonlu savunmacısı Appindangoye milli aradan mutlu döndü. Mendes iki gol atarak şov yaparken iki futbolcu da ilk 11’de yer aldı   Yeşil Burun Adaları’nın Moritanya’yı 2-0 yendiği karşılaşmada fileleri sarsan futbolcu Ryan Mendes adeta şov yaptı. Takımının galibiyeti getiren gollerini atan Mendes haftaya damga vurdu. Mısır maçında ise 3-0 kaybedilen maçta ise 72 dakika süre aldı. İKİ MAÇTA DA GÜVEN VERDİLER Öte yandan Gabon’da forma giyen Appindangoye de Orta Afrika karşısında 90 dakika sahada kaldı. Gabon rakibini 2-0 mağlup ederken tecrübeli futbolcu, Fas’a karşı 4-1 kaybedilen maçta da 90 dakika forma giydi. İki futbolcu da bir galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak takıma döndü.
Kocaelispor’un yıldızı milli maçta şov yaptı

Kocaelispor’un Yeşil Burun Adalı futbolcusu Ryan Mendes ve Gabonlu savunmacısı Appindangoye milli aradan mutlu döndü. Mendes iki gol atarak şov yaparken iki futbolcu da ilk 11’de yer aldı

 

Yeşil Burun Adaları’nın Moritanya’yı 2-0 yendiği karşılaşmada fileleri sarsan futbolcu Ryan Mendes adeta şov yaptı. Takımının galibiyeti getiren gollerini atan Mendes haftaya damga vurdu. Mısır maçında ise 3-0 kaybedilen maçta ise 72 dakika süre aldı.

İKİ MAÇTA DA GÜVEN VERDİLER

Öte yandan Gabon’da forma giyen Appindangoye de Orta Afrika karşısında 90 dakika sahada kaldı. Gabon rakibini 2-0 mağlup ederken tecrübeli futbolcu, Fas’a karşı 4-1 kaybedilen maçta da 90 dakika forma giydi. İki futbolcu da bir galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak takıma döndü.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.