Körfez Kartepe Metrosu'nun ihalesi yapıldı

Gündem 01.07.2024 - 08:58, Güncelleme: 01.07.2024 - 08:58
 

Körfez Kartepe Metrosu'nun ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Körfez-Kartepe arasında yapılacak olan Kocaeli metrosu inşaat işinin, ihalesinin yapıldığını açıkladı

Ekim 2023'te Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın 2024 yatırım programına alınan ve  Kocaeli'de tek seferde hayata geçirilecek en büyük yatırım olacak olan   Körfez -  Derince -  İzmit - Kartepe Metro Hattı Projesi'nin ihalesi yapıldı. Konu hakkında sosyal medya hesabında bir paylaşım yapan Kocaeli  Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın projenin yatırım bedelinin yaklaşık 61 milyar TL olduğunu belirterek şunları söyledi: TEK SEFERDE HAYATA GEÇECEK EN BÜYÜK YATIRIM "Ulaşım Master Planımızda yer alan ve üzerinde hassasiyetle çalıştığımız Körfez - Derince - İzmit - Kartepe Metro Hattı Projemizin ihalesi yapıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın 2024 yatırım programına alınan metro hattı, 61 MİLYAR TL YATIRIM bedeli ile Kocaeli’de tek seferde hayata geçirilecek en büyük yatırım olacak. Yıllık 100 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak metro hattı için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şehrimiz ve kıymetli hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun."  
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Körfez-Kartepe arasında yapılacak olan Kocaeli metrosu inşaat işinin, ihalesinin yapıldığını açıkladı

Ekim 2023'te Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın 2024 yatırım programına alınan ve  Kocaeli'de tek seferde hayata geçirilecek en büyük yatırım olacak olan   Körfez -  Derince -  İzmit - Kartepe Metro Hattı Projesi'nin ihalesi yapıldı. Konu hakkında sosyal medya hesabında bir paylaşım yapan Kocaeli  Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın projenin yatırım bedelinin yaklaşık 61 milyar TL olduğunu belirterek şunları söyledi:

TEK SEFERDE HAYATA GEÇECEK EN BÜYÜK YATIRIM

"Ulaşım Master Planımızda yer alan ve üzerinde hassasiyetle çalıştığımız Körfez - Derince - İzmit - Kartepe Metro Hattı Projemizin ihalesi yapıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın 2024 yatırım programına alınan metro hattı, 61 MİLYAR TL YATIRIM bedeli ile Kocaeli’de tek seferde hayata geçirilecek en büyük yatırım olacak. Yıllık 100 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak metro hattı için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şehrimiz ve kıymetli hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun."

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.