Körfez’de yeşil alanlara bakım

Gündem 26.09.2024 - 12:03, Güncelleme: 26.09.2024 - 12:03
 

Körfez’de yeşil alanlara bakım

Körfez Belediyesi, kentte yeşil alanların sayısını her geçen gün arttırırken, bakım ve onarım çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentin birçok noktasında yeşil alanların bakımlarını yapmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında; otlar biçiliyor, kent bitkilerinin ve ağaçların mevsimsel budamaları da gerçekleştiriliyor.   AĞAÇLARIN BAKIMI YAPILIYOR Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Körfez’in her noktasında bakım çalışmalarını sürdürüyor. Parklar başta olmak üzere, yeşil alanların bakımları da büyük bir titizlikle yürütülüyor.  Ekipler özellikle mevsim geçişlerinin olduğu aylarda, zaman içerisinde yıpranan, elektrik tellerine temas eden ağaçların budamasını gerçekleştiriyor.   HER ALANDA İHTİYAÇLAR GİDERİLİYOR Yaşanılabilir bir Körfez için kentin her noktasında büyük bir titizlilikle çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki tüm yeşil alanlarda ve parklarda ise periyodik olarak temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Temizliğin yanı sıra, otlar ve çimler biçiliyor.
Körfez Belediyesi, kentte yeşil alanların sayısını her geçen gün arttırırken, bakım ve onarım çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentin birçok noktasında yeşil alanların bakımlarını yapmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında; otlar biçiliyor, kent bitkilerinin ve ağaçların mevsimsel budamaları da gerçekleştiriliyor.

 

AĞAÇLARIN BAKIMI YAPILIYOR

Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Körfez’in her noktasında bakım çalışmalarını sürdürüyor. Parklar başta olmak üzere, yeşil alanların bakımları da büyük bir titizlikle yürütülüyor.  Ekipler özellikle mevsim geçişlerinin olduğu aylarda, zaman içerisinde yıpranan, elektrik tellerine temas eden ağaçların budamasını gerçekleştiriyor.

 

HER ALANDA İHTİYAÇLAR GİDERİLİYOR

Yaşanılabilir bir Körfez için kentin her noktasında büyük bir titizlilikle çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki tüm yeşil alanlarda ve parklarda ise periyodik olarak temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Temizliğin yanı sıra, otlar ve çimler biçiliyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.