Kulüp başkanından ilginç çıkış: Ligler Doğu-Batı yakası olarak ikiye ayrılsın

Spor 05.02.2024 - 14:56, Güncelleme: 05.02.2024 - 14:56
 

Kulüp başkanından ilginç çıkış: Ligler Doğu-Batı yakası olarak ikiye ayrılsın

Arslanbey Gençlerbirliği Başkanı Murat Sağlam Darıca Türkeli’ne 4-3 yenildiklerin maçın ardından ilginç bir öneri ortaya attı

Arslanbey Gençlerbirliği Başkanı Murat Sağlam, Süper Amatör Lig’i ve diğer amatör liglerin iki bölgeye ayrılması gerektiğini söyledi İşte Sağlam’ın açıklamaları: Öncelikle hiç bir takımın galibiyetine gölge düşürmek istemiyoruz. Ancak Darıca ile oynadığımız maça Darıca Bölgesinden hakem atamak düşündürücü. MAÇI YÖNETEN HAKEM TAM BİR FİYASKO Ne yazık ki maçı iyi yöneten hakem son dakikalarda büyük bir fiyasko olmuştur. Maça 5 dakika uzatma verip 7 dk oynatıp 90+7 de yediğimiz gol sonucu kendini affettirmek için 2 dakika daha oynatan hakem son saniyede ceza alanı içinde yaka paça yere indirilen oyuncumuzu görmezden gelmesi bizleri derinden üzmüştür. İKİ BÖLGEYE AYRILSIN! Bu şekilde bir çok takımın hakları yeniyor olması hakemlerin maçlara atama konusunda dikkat edilmediği meydana çıkmıştır. Bu sebepten dolayı Süper Amatör ve diğer ligler dahil Kocaeli’yi Doğu ve Batı Olarak 2 bölgeye ayırmalarını tavsiye ediyoruz. Hem kulüplerin masrafları azalacak hem de adil rekabet ortamı daha da artacaktır” dedi.
Arslanbey Gençlerbirliği Başkanı Murat Sağlam Darıca Türkeli’ne 4-3 yenildiklerin maçın ardından ilginç bir öneri ortaya attı

Arslanbey Gençlerbirliği Başkanı Murat Sağlam, Süper Amatör Lig’i ve diğer amatör liglerin iki bölgeye ayrılması gerektiğini söyledi İşte Sağlam’ın açıklamaları: Öncelikle hiç bir takımın galibiyetine gölge düşürmek istemiyoruz. Ancak Darıca ile oynadığımız maça Darıca Bölgesinden hakem atamak düşündürücü.

MAÇI YÖNETEN HAKEM TAM BİR FİYASKO

Ne yazık ki maçı iyi yöneten hakem son dakikalarda büyük bir fiyasko olmuştur. Maça 5 dakika uzatma verip 7 dk oynatıp 90+7 de yediğimiz gol sonucu kendini affettirmek için 2 dakika daha oynatan hakem son saniyede ceza alanı içinde yaka paça yere indirilen oyuncumuzu görmezden gelmesi bizleri derinden üzmüştür.

İKİ BÖLGEYE AYRILSIN!

Bu şekilde bir çok takımın hakları yeniyor olması hakemlerin maçlara atama konusunda dikkat edilmediği meydana çıkmıştır. Bu sebepten dolayı Süper Amatör ve diğer ligler dahil Kocaeli’yi Doğu ve Batı Olarak 2 bölgeye ayırmalarını tavsiye ediyoruz. Hem kulüplerin masrafları azalacak hem de adil rekabet ortamı daha da artacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.