Küpçüler A.Ş., Suadiyespor ana sponsoru oldu!

Spor 11.10.2024 - 15:55, Güncelleme: 11.10.2024 - 15:55
 

Küpçüler A.Ş., Suadiyespor ana sponsoru oldu!

Suadiyespor, yeni sezon öncesinde önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Metehan Küpçü'nün yönetim kurulu başkanı olduğu Küpçüler A.Ş., Suadiyespor ana sponsoru oldu.

Sponsorluk anlaşması, Kulüp Başkanı Nuri Başaran, Başkan yardımcıları Ali Çevikel, Günay Berber, Köksal Yılmaz ve İbrahim Tanrıkulu'nun katılımıyla imzalandı. A takım teknik direktörü Akif Arslan ve yardımcı antrenörü Murat Topçu'nun yanı sıra, altyapı antrenörleri Ali Sezgin ve Halil Ünlübaş ve Büyük Birlik Partisi Kartepe İlçe Başkanı Ali Oktay’da imza töreninde hazır bulundu. Bu sponsorluk anlaşmasıyla birlikte Suadiyespor, finansal olarak güç kazanırken, sezon hazırlıklarını daha da hızlandırdı. Başkan Nuri Başaran; törende yaptığı konuşmada, “Bu sponsorluk anlaşması, kulübümüz için büyük bir adım. Metehan Küpçü ve Küpçüler A.Ş.'ye desteklerinden ötürü teşekkür ederiz. Birlikte başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz” dedi. sponsorluk anlaşması töreninde konuşan Metehan Küpçü; "Suadiyespor’a olan desteğinin uzun vadeli olduğunu ve kulübün başarılarına katkı sunmaktan mutluluk duyduğunu" ifade etti.
Suadiyespor, yeni sezon öncesinde önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Metehan Küpçü'nün yönetim kurulu başkanı olduğu Küpçüler A.Ş., Suadiyespor ana sponsoru oldu.

Sponsorluk anlaşması, Kulüp Başkanı Nuri Başaran, Başkan yardımcıları Ali Çevikel, Günay Berber, Köksal Yılmaz ve İbrahim Tanrıkulu'nun katılımıyla imzalandı. A takım teknik direktörü Akif Arslan ve yardımcı antrenörü Murat Topçu'nun yanı sıra, altyapı antrenörleri Ali Sezgin ve Halil Ünlübaş ve Büyük Birlik Partisi Kartepe İlçe Başkanı Ali Oktay’da imza töreninde hazır bulundu.

Bu sponsorluk anlaşmasıyla birlikte Suadiyespor, finansal olarak güç kazanırken, sezon hazırlıklarını daha da hızlandırdı.

Başkan Nuri Başaran; törende yaptığı konuşmada, “Bu sponsorluk anlaşması, kulübümüz için büyük bir adım. Metehan Küpçü ve Küpçüler A.Ş.'ye desteklerinden ötürü teşekkür ederiz. Birlikte başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz” dedi.

sponsorluk anlaşması töreninde konuşan Metehan Küpçü; "Suadiyespor’a olan desteğinin uzun vadeli olduğunu ve kulübün başarılarına katkı sunmaktan mutluluk duyduğunu" ifade etti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.