Markao Körfez’e yakın!

Spor 23.07.2024 - 10:34, Güncelleme: 23.07.2024 - 10:34
 

Markao Körfez’e yakın!

Kocaelispor’un santrfor bölgesine transfer etmek istediği 30 yaşındaki Markao’da mutlu sona yaklaştı.

Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımında forma giyen 30 yaşındaki santrfor Marcos Vinicius Amaral Alves (Markao) için Kocaelispor temaslarını sürdürüyor. Markao ile büyük oranda anlaşan Kocaelispor kulübü Al Ahli’ye kiralama teklifini gönderdi. CEVAP BEKLENİYOR Kocaelispor’un Markao için Al Ahli’ye verdiği teklif henüz kabul edilmedi. Kocaelispor, Al Ahli’nin teklifi kabul etmesinin ardından Markao ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzalayacak. ALTERNATİFLER HAZIR Kocaelispor’da eğer Markao transferi gerçekleşmezse alternatif isimler hazır. Santrafor oyuncuları Konyaspor forması giyen 34 yaşındaki Cikalleshi ve Beşiktaş forması giyen 17 yaşındaki Mustafa Hekimoğlu ile temas kuruldu.
Kocaelispor’un santrfor bölgesine transfer etmek istediği 30 yaşındaki Markao’da mutlu sona yaklaştı.

Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımında forma giyen 30 yaşındaki santrfor Marcos Vinicius Amaral Alves (Markao) için Kocaelispor temaslarını sürdürüyor. Markao ile büyük oranda anlaşan Kocaelispor kulübü Al Ahli’ye kiralama teklifini gönderdi.

CEVAP BEKLENİYOR

Kocaelispor’un Markao için Al Ahli’ye verdiği teklif henüz kabul edilmedi. Kocaelispor, Al Ahli’nin teklifi kabul etmesinin ardından Markao ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzalayacak.

ALTERNATİFLER HAZIR

Kocaelispor’da eğer Markao transferi gerçekleşmezse alternatif isimler hazır. Santrafor oyuncuları Konyaspor forması giyen 34 yaşındaki Cikalleshi ve Beşiktaş forması giyen 17 yaşındaki Mustafa Hekimoğlu ile temas kuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.