Park ınn

Marmara Iğdırlılar Federasyonu Bayramlaştı

Gündem 19.06.2024 - 15:15, Güncelleme: 19.06.2024 - 16:18
 

Marmara Iğdırlılar Federasyonu Bayramlaştı

Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım, Kurban Bayramı dolayısıyla Dilovasında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Program sonrası Yıldırım, şahsi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Yıldırım, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bugün Dilovası Iğdırlı hemşehrilerimizin bayramlaşma programına katılım sağladık. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun." Bayramlaşma programı, Iğdırlı vatandaşların bir araya gelerek bayramın coşkusunu ve mutluluğunu paylaştığı bir etkinlik olarak gerçekleşti. Başkan Yıldırım'ın katılımı, birlik ve beraberlik mesajının vurgulandığı bu özel günde hemşehrileri tarafından memnuniyetle karşılandı. Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu, toplumun farklı kesimlerinden Iğdırlı vatandaşları bir araya getirerek dayanışma ve kaynaşmayı pekiştirmeye devam ediyor. ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM 
Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım, Kurban Bayramı dolayısıyla Dilovasında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Program sonrası Yıldırım, şahsi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Yıldırım, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bugün Dilovası Iğdırlı hemşehrilerimizin bayramlaşma programına katılım sağladık. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun."

Bayramlaşma programı, Iğdırlı vatandaşların bir araya gelerek bayramın coşkusunu ve mutluluğunu paylaştığı bir etkinlik olarak gerçekleşti. Başkan Yıldırım'ın katılımı, birlik ve beraberlik mesajının vurgulandığı bu özel günde hemşehrileri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu, toplumun farklı kesimlerinden Iğdırlı vatandaşları bir araya getirerek dayanışma ve kaynaşmayı pekiştirmeye devam ediyor.

ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.