Muharrem Cinan’dan 2 artı 1 yıllık imza

Spor 24.06.2024 - 17:51, Güncelleme: 24.06.2024 - 17:51
 

Muharrem Cinan’dan 2 artı 1 yıllık imza

Kocaelispor transfer döneminin resmen başladığı dün Keçiörengücü’nden transfer ettiği sol bek Muharrem Cinan ile sözleşme imzaladı. 26 yaşındaki futbolcuyla 2 artı 1 yıllık mukavele yapıldı.

GEÇEN SEZON 2 GOL, 1 ASİST Kocaelispor dış transferde ilk imzayı cumartesi günü Furkan Özyapı’ya attırmış, genç futbolcuyla 2 artı 1 yıllık sözleşme yapmıştı. İkinci imza töreni dün öğleden sonra  Keçirönegücüspor’dan alınan Muharrem Cinan için düzenlendi. Sağlık kontrolünün ardından Brunga Tesisleri’ndeki törende 26 yaşındaki futbolcuyla 2 artı 1 yıllık sözleşme imzalandı. Son üç sezon Ankara ekibinde 92 maça çıkan Muharrem Cinan geride kalan sezon 2 gol, 1 asistlik katkı sağlamıştı. 20 yaşında profesyonel olan futbolcunun 6 yıllık kariyerinde 93’ü 1.Lig, 48’i 2.Lig olmak üzere 141 maçı var. 1.LİG’İN EN İYİLERİNDEN BİRİ Kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcu için Kocaelispor Kulübü 12 milyon bonservis ödemesi yapacak. Futbolcuya verilecek ücret ise açıklanmadı. Trendyol 1.Lig’de 2023-24 sezonunun en istikrarlı, performansı en yüksek sol beki olarak gösterilen Muharrem Cinan imza töreninde oldukça mutluydu. Büyük bir camiaya geldiği için sevinçli ve gururlu olduğunu söyleyen futbolcu, “Şampiyonluk, Süper Lig için buradayım. Müthiş taraftar önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum” dedi. 
Kocaelispor transfer döneminin resmen başladığı dün Keçiörengücü’nden transfer ettiği sol bek Muharrem Cinan ile sözleşme imzaladı. 26 yaşındaki futbolcuyla 2 artı 1 yıllık mukavele yapıldı.

GEÇEN SEZON 2 GOL, 1 ASİST

Kocaelispor dış transferde ilk imzayı cumartesi günü Furkan Özyapı’ya attırmış, genç futbolcuyla 2 artı 1 yıllık sözleşme yapmıştı. İkinci imza töreni dün öğleden sonra  Keçirönegücüspor’dan alınan Muharrem Cinan için düzenlendi. Sağlık kontrolünün ardından Brunga Tesisleri’ndeki törende 26 yaşındaki futbolcuyla 2 artı 1 yıllık sözleşme imzalandı. Son üç sezon Ankara ekibinde 92 maça çıkan Muharrem Cinan geride kalan sezon 2 gol, 1 asistlik katkı sağlamıştı. 20 yaşında profesyonel olan futbolcunun 6 yıllık kariyerinde 93’ü 1.Lig, 48’i 2.Lig olmak üzere 141 maçı var.

1.LİG’İN EN İYİLERİNDEN BİRİ

Kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcu için Kocaelispor Kulübü 12 milyon bonservis ödemesi yapacak. Futbolcuya verilecek ücret ise açıklanmadı. Trendyol 1.Lig’de 2023-24 sezonunun en istikrarlı, performansı en yüksek sol beki olarak gösterilen Muharrem Cinan imza töreninde oldukça mutluydu. Büyük bir camiaya geldiği için sevinçli ve gururlu olduğunu söyleyen futbolcu, “Şampiyonluk, Süper Lig için buradayım. Müthiş taraftar önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum” dedi. 

Muharrem Cinan’dan 2 artı 1 yıllık imza

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.