Sıcaklar yerini yağmura bıraktı

Gündem 05.07.2024 - 12:08, Güncelleme: 05.07.2024 - 12:08
 

Sıcaklar yerini yağmura bıraktı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınladığı verilere göre Kocaeli’de önümüzdeki iki gün boyunca kuvvetli sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınladığı verilere göre Kocaeli’de 5 Temmuz Cuma günü hava sıcaklığının 28 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. İki gün boyunca gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Cuma ve cumartesi, gündüz hava sıcaklığı 30 derecenin altına düşerken, gök gürültülü sağanak yağış ihtimali bulunmakta. Cuma ve cumartesiye dikkat Bu kapsamda: Cuma en düşük 22, en yüksek 28 Cumartesi en düşük 21, en yüksek 30 Pazar en düşük 24, en yüksek 32 Pazartesi en düşük 24, en yüksek 33 Salı en düşük 23, en yüksek 34 derece olacağı tahmin ediliyor.  
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınladığı verilere göre Kocaeli’de önümüzdeki iki gün boyunca kuvvetli sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınladığı verilere göre Kocaeli’de 5 Temmuz Cuma günü hava sıcaklığının 28 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. İki gün boyunca gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Cuma ve cumartesi, gündüz hava sıcaklığı 30 derecenin altına düşerken, gök gürültülü sağanak yağış ihtimali bulunmakta.

Cuma ve cumartesiye dikkat

Bu kapsamda:

Cuma en düşük 22, en yüksek 28

Cumartesi en düşük 21, en yüksek 30

Pazar en düşük 24, en yüksek 32

Pazartesi en düşük 24, en yüksek 33

Salı en düşük 23, en yüksek 34 derece olacağı tahmin ediliyor.

 

Sıcaklar yerini yağmura bıraktı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.