SMA değil Asel kazandı

Sağlık 23.07.2024 - 15:31, Güncelleme: 23.07.2024 - 15:31
 

SMA değil Asel kazandı

İzmit Alikahya Mahallesi’nde yaşayan SMA hastası 6 aylık Asel Sever’in yurtdışında tedavi olabilmesi için başlatılan yardım kampanyasında mutlu sona ulaşıldı

İzmit Alikahya Mahallesi’nde yaşayan Kocaeli Devlet Su İşleri Müdürlüğünde güvenlik görevlisi olarak çalışan Yunus Sever ve Gamze Sever kızları Asel’in SMA hastası olduğunu öğrendikten sonra büyük bir mücadeleye girişti. DSİ’de güvenlik görevlisi olan baba Yunus Sever ve hemşire olan ancak kızının hastalığı nedeniyle çalışamayan anne Gamze Sever, kızlarının tedavisi için tüm imkanlarını seferber etti. Ancak, SMA hastalığının tedavisi çok pahalı ilaçlar gerektirdiği ve yurt dışında yapılabildiği için aile, resmi izinle yardım kampanyaları başlattı.   MUTLU SONA ULAŞILDI Aylardır süren yardım kampanyasında mutlu sona ulaşıldı. Tedavi için gereken 1. 819.500 dolar toplandı. Aile Türkiye'deki işlemlerinin ardından Dubai'ye gidecek. Sever çifti, Kocaeli halkının desteğiyle bu noktaya geldiklerini belirterek herkese teşekkür ettiler.  
İzmit Alikahya Mahallesi’nde yaşayan SMA hastası 6 aylık Asel Sever’in yurtdışında tedavi olabilmesi için başlatılan yardım kampanyasında mutlu sona ulaşıldı

İzmit Alikahya Mahallesi’nde yaşayan Kocaeli Devlet Su İşleri Müdürlüğünde güvenlik görevlisi olarak çalışan Yunus Sever ve Gamze Sever kızları Asel’in SMA hastası olduğunu öğrendikten sonra büyük bir mücadeleye girişti. DSİ’de güvenlik görevlisi olan baba Yunus Sever ve hemşire olan ancak kızının hastalığı nedeniyle çalışamayan anne Gamze Sever, kızlarının tedavisi için tüm imkanlarını seferber etti. Ancak, SMA hastalığının tedavisi çok pahalı ilaçlar gerektirdiği ve yurt dışında yapılabildiği için aile, resmi izinle yardım kampanyaları başlattı.

 

MUTLU SONA ULAŞILDI

Aylardır süren yardım kampanyasında mutlu sona ulaşıldı. Tedavi için gereken 1. 819.500 dolar toplandı. Aile Türkiye'deki işlemlerinin ardından Dubai'ye gidecek. Sever çifti, Kocaeli halkının desteğiyle bu noktaya geldiklerini belirterek herkese teşekkür ettiler.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.