Sürücüler dikkat: O bölgelerde yol çalışması var

Kocaeli 17.07.2024 - 09:49, Güncelleme: 17.07.2024 - 09:49
 

Sürücüler dikkat: O bölgelerde yol çalışması var

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit’te 2 bölgede üstyapı çalışması gerçekleştirilecek

Kocaeli  Büyükşehir  Belediyesi,  İzmit Bekirdere Mahallesi ve Yahya Kaptan Mahallesi’nde gerçekleştirilecek üstyapı çalışmaları hakkında sürücüleri bilgilendirdi. YARIN GECE YAHYA KAPTAN YOLU KAPALI Yapılan bilgilendirmeye göre, İzmit Yahya Kaptan Mahallesi D130 Karayolu üzerinde bulunan Yahya Kaptan Köprüsü’nün Gölcük istikametinde gece saatlerinde üstyapı çalışması yapılacak. Çalışma, yarın saat 23.30’da başlayacak ve Perşembe günü saat 5.30’da sona erecek. Bu süre zarfında ulaşım yan yoldan sağlanacak. BEKİRDERE MAHALLESİ'NDE DE ÇALIŞMA VAR İzmit Bekirdere Mahallesi Tavşantepe Caddesi üzerinde de üstyapı çalışması gerçekleştirilecek. Yarın saat 9.30’da başlayacak olan çalışma, 8 Ağustos günü saat 5.30’a kadar devam edecek. Çalışma süresi boyunca yol trafiğe kapalı olacak. Sürücüler belirtilen saatler ve güzergahlar konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit’te 2 bölgede üstyapı çalışması gerçekleştirilecek

Kocaeli  Büyükşehir  Belediyesi,  İzmit Bekirdere Mahallesi ve Yahya Kaptan Mahallesi’nde gerçekleştirilecek üstyapı çalışmaları hakkında sürücüleri bilgilendirdi.

YARIN GECE YAHYA KAPTAN YOLU KAPALI

Yapılan bilgilendirmeye göre, İzmit Yahya Kaptan Mahallesi D130 Karayolu üzerinde bulunan Yahya Kaptan Köprüsü’nün Gölcük istikametinde gece saatlerinde üstyapı çalışması yapılacak. Çalışma, yarın saat 23.30’da başlayacak ve Perşembe günü saat 5.30’da sona erecek. Bu süre zarfında ulaşım yan yoldan sağlanacak.

BEKİRDERE MAHALLESİ'NDE DE ÇALIŞMA VAR
İzmit Bekirdere Mahallesi Tavşantepe Caddesi üzerinde de üstyapı çalışması gerçekleştirilecek. Yarın saat 9.30’da başlayacak olan çalışma, 8 Ağustos günü saat 5.30’a kadar devam edecek. Çalışma süresi boyunca yol trafiğe kapalı olacak. Sürücüler belirtilen saatler ve güzergahlar konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.