Tahir Büyükakın’dan Vali İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyareti

Kocaeli 24.07.2024 - 16:02, Güncelleme: 24.07.2024 - 16:02
 

Tahir Büyükakın’dan Vali İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın beraberindeki heyet ile birlikte Vali İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Malatya Valiliği’ne atanması sonrası, Kocaeli Valiliği görevine atanan İlhami Aktaş bugün göreve başladı. Vali Aktaş’ın göreve başlamasıyla beraber hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve beraberindeki heyet ile birlikte Vali Aktaş'ı ziyaret etti. Valilik makamda gerçekleştirilen ziyarette; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın yanı sıra Genel Sekreter Hayri Baraçlı, Genel Sekreter Yardımcıları; Ebubekir Ardıç, Ali Yeşildal, Gökmen Mengüç ve Numan Balaban,  Vali İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali İlhami Aktaş, kurumsal kapasitesi çok yüksek olan Kocaeli’de yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşları, iş dünyası, STK’lar ve tüm bileşenlerimizle birlikte Kocaeli’mize, hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz diyerek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve beraberindeki heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür edip, memnuniyetini belirtti.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın beraberindeki heyet ile birlikte Vali İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Malatya Valiliği’ne atanması sonrası, Kocaeli Valiliği görevine atanan İlhami Aktaş bugün göreve başladı. Vali Aktaş’ın göreve başlamasıyla beraber hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve beraberindeki heyet ile birlikte Vali Aktaş'ı ziyaret etti. Valilik makamda gerçekleştirilen ziyarette; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın yanı sıra Genel Sekreter Hayri Baraçlı, Genel Sekreter Yardımcıları; Ebubekir Ardıç, Ali Yeşildal, Gökmen Mengüç ve Numan Balaban,  Vali İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali İlhami Aktaş, kurumsal kapasitesi çok yüksek olan Kocaeli’de yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşları, iş dünyası, STK’lar ve tüm bileşenlerimizle birlikte Kocaeli’mize, hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz diyerek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve beraberindeki heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür edip, memnuniyetini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.