Taraftarlar İzmir'e çıkarma yapacak

Kocaeli 23.01.2024 - 17:02, Güncelleme: 23.01.2024 - 17:02
 

Taraftarlar İzmir'e çıkarma yapacak

Kocaelisporlu taraftarlar hafta sonu İzmir'de oynanacak olan Altay maçına büyük ilgi gösteriyor. Deplasmana çıkarma yapmaya hazırlanan yeşil-siyahlı taraftarlar deplasman tribününü komple doldurmayı planlıyor. Kocaelispor yönetim, kontenjan artışı için Altay Kulübü'ne başvuru yaptı

HODRİ MEYDAN HAZIRLANIYOR Trendyol 1.  Lig’de  mücadele eden  Kocaelispor, ligin 20. haftasında  Altay ile deplasmanda karşılaşacak. Bu müsabaka 28  Ocak Pazar günü saat 19.00’da İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanacak. Kocaelisporlu taraftarlar hafta sonu İzmir'de oynanacak olan Altay maçına büyük ilgi gösteriyor. Deplasmana çıkarma yapmaya hazırlanan yeşil-siyahlı taraftarlar deplasman tribününü komple durdurmayı planlıyor . Hodri Meydan Grubu , İzmir deplasmanı için organizasyonu için kolları sıvadı.  ARTIŞ İÇİN TALEPTE BULUNDUK 15 bin kişilik kapasitesi olan stadyumda, deplasman tribünü için 750 kişilik yer ayrıldı.  Yasa gereği yüzde 5 olan kontenjan kapasitesi iki takımın anlaşması halinde yüzde 30'a kadar çıkarılabiliyor. Bu kapsamda Kocaelispor yönetimi, Altay yönetimine yüzde 10’luk deplasman kapasitesi artırımı için talepte bulundu.  Talep kabul edildiği takdirde 1500 yeşil-siyahlı  taraftar takımını İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadyumunda destekleyecek.
Kocaelisporlu taraftarlar hafta sonu İzmir'de oynanacak olan Altay maçına büyük ilgi gösteriyor. Deplasmana çıkarma yapmaya hazırlanan yeşil-siyahlı taraftarlar deplasman tribününü komple doldurmayı planlıyor. Kocaelispor yönetim, kontenjan artışı için Altay Kulübü'ne başvuru yaptı

HODRİ MEYDAN HAZIRLANIYOR

Trendyol 1.  Lig’de  mücadele eden  Kocaelispor, ligin 20. haftasında  Altay ile deplasmanda karşılaşacak. Bu müsabaka 28  Ocak Pazar günü saat 19.00’da İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanacak. Kocaelisporlu taraftarlar hafta sonu İzmir'de oynanacak olan Altay maçına büyük ilgi gösteriyor. Deplasmana çıkarma yapmaya hazırlanan yeşil-siyahlı taraftarlar deplasman tribününü komple durdurmayı planlıyor . Hodri Meydan Grubu , İzmir deplasmanı için organizasyonu için kolları sıvadı. 

ARTIŞ İÇİN TALEPTE BULUNDUK

15 bin kişilik kapasitesi olan stadyumda, deplasman tribünü için 750 kişilik yer ayrıldı.  Yasa gereği yüzde 5 olan kontenjan kapasitesi iki takımın anlaşması halinde yüzde 30'a kadar çıkarılabiliyor. Bu kapsamda Kocaelispor yönetimi, Altay yönetimine yüzde 10’luk deplasman kapasitesi artırımı için talepte bulundu.  Talep kabul edildiği takdirde 1500 yeşil-siyahlı  taraftar takımını İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadyumunda destekleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.