Park ınn

THY yeni şirket kuruyor

Ekonomi 09.07.2024 - 10:06, Güncelleme: 09.07.2024 - 10:06
 

THY yeni şirket kuruyor

Türk Hava Yolları "THY Yatırım Yönetim AŞ" şirketinin kurulmasına karar verdi.

Türk Hava Yolları yüzde 100 iştiraki olan "THY Yatırım Yönetim AŞ" şirketinin kurulmasına karar verdi. Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: "Yönetim Kurulumuzca Ortaklığımız ana faaliyet konusu dışında kalan çeşitli yatırım projelerinin bir iştirak şirket üzerinden yönetilmesi amacıyla %100 Türk Hava Yolları iştiraki olan "THY Yatırım Yönetim A.Ş." şirketinin kurulmasına karar verilmiştir. 
Türk Hava Yolları "THY Yatırım Yönetim AŞ" şirketinin kurulmasına karar verdi.

Türk Hava Yolları yüzde 100 iştiraki olan "THY Yatırım Yönetim AŞ" şirketinin kurulmasına karar verdi.

Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Yönetim Kurulumuzca Ortaklığımız ana faaliyet konusu dışında kalan çeşitli yatırım projelerinin bir iştirak şirket üzerinden yönetilmesi amacıyla %100 Türk Hava Yolları iştiraki olan "THY Yatırım Yönetim A.Ş." şirketinin kurulmasına karar verilmiştir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.