Vali Aktaş, AFAD ve 112 Acil Çağrı Merkezi'nde incelemelerde bulundu

Siyaset 26.07.2024 - 09:08, Güncelleme: 26.07.2024 - 09:08
 

Vali Aktaş, AFAD ve 112 Acil Çağrı Merkezi'nde incelemelerde bulundu

Kocaeli Valisi olarak atanan İlhami Aktaş, AFAD ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret edip incelemelerde bulundu

Kocaeli Valisi olarak atanan Vali İlhami Aktaş, vali yardımcıları; İsmail Gültekin ve Mustafa Ayhan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt ve kurum müdürleri ile birlikte kamu kurumlarını ziyaret edip, incelmelerde bulunmaya devam ediyor. İNCELEMELERDE BULUNDU Ziyaretlerine ilk olarak 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğüyle başlayan Vali Aktaş, incelemelerde bulunarak personele kolaylıklar diledi. Daha sonra Müdür V. Enver Düz tarafından Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüklerinin çalışmalarını içeren sunum yapıldı. Vali Aktaş daha sonra aynı binada faaliyetlerini sürdüren İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne geçerek incelemelerde bulundu. PERSONELE BAŞARILAR DİLEDİ İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Emin Koçan tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, burada kurumun çalışmaları ve olası afetlere karşı yapılan hazırlık planları hakkında bilgiler aldı. AFAD ekiplerinin her zaman hazır bulunmasının, afet zararlarını azaltmak için uzman ve eğitimli kadrosu ile afet öncesi, sırası ve sonrası gerekli önlemlerin  alınması, verimliliğinin artırılarak gelişen teknolojiden geri kalınmamasının önemli olduğunu vurgulayan Vali İlhami Aktaş, kurum içerisindeki hizmet birimlerini gezerek İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Emin Koçan ve personellere çalışmalarında başarılar diledi.
Kocaeli Valisi olarak atanan İlhami Aktaş, AFAD ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret edip incelemelerde bulundu

Kocaeli Valisi olarak atanan Vali İlhami Aktaş, vali yardımcıları; İsmail Gültekin ve Mustafa Ayhan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt ve kurum müdürleri ile birlikte kamu kurumlarını ziyaret edip, incelmelerde bulunmaya devam ediyor.

İNCELEMELERDE BULUNDU

Ziyaretlerine ilk olarak 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğüyle başlayan Vali Aktaş, incelemelerde bulunarak personele kolaylıklar diledi. Daha sonra Müdür V. Enver Düz tarafından Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüklerinin çalışmalarını içeren sunum yapıldı. Vali Aktaş daha sonra aynı binada faaliyetlerini sürdüren İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne geçerek incelemelerde bulundu.

PERSONELE BAŞARILAR DİLEDİ

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Emin Koçan tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, burada kurumun çalışmaları ve olası afetlere karşı yapılan hazırlık planları hakkında bilgiler aldı. AFAD ekiplerinin her zaman hazır bulunmasının, afet zararlarını azaltmak için uzman ve eğitimli kadrosu ile afet öncesi, sırası ve sonrası gerekli önlemlerin  alınması, verimliliğinin artırılarak gelişen teknolojiden geri kalınmamasının önemli olduğunu vurgulayan Vali İlhami Aktaş, kurum içerisindeki hizmet birimlerini gezerek İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Emin Koçan ve personellere çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.