Yarım kalan mahallenin sakinleri isyanda

Gündem 08.08.2024 - 14:34, Güncelleme: 08.08.2024 - 14:34
 

Yarım kalan mahallenin sakinleri isyanda

Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar mahallelerindeki tehlike uyandıran ve yarım bırakılan çevre çalışmalardan şikayetçi

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar yarım bırakılan çevre çalışmalarından şikayetçi oldu. Bölgede bulunan yağmur giderlerinin eksik kaldığını belirten mahalle sakinleri; “Her yağmur yağdığında araçlarımız ile yolda kalıyoruz.” diyerek, otopark giriş çıkışları ile ilgili de sorun yaşadıklarını belirtti. BÜTÜN MAHALLE MAĞDUR Yol çalışmaları sırasında kazı yapılmak için kırılan asfaltların dolgusu gelişigüzel bir şekilde yapıldı diyen bölge sakinleri yaşadıkları mağduriyeti; “Yol çalışmaları sırasında kazı yapmak için asfaltları kazdılar fakat kazılan asfaltların dolgusu baştan savma bir şekilde   yapıldı. Yollar girintili çıkıntılı kaldı araçlarımız zarar görüyor. Dolgu yapıldıktan sonra onarım gerekirdi fakat yapılmadı. Otopark, kaldırım boyası ve çizgileri çizilmedi, birçok drenaj rögarı açık ve tehlike arz ediyor. Otopark giriş çıkışlarında tabelalar yok. Yollarda gider eksiği var yağmur yağdığında yollar sel içinde kalıyor araçlarımız yolda kalıyor. Bu mağduriyeti bütün mahalle olarak yaşamaktayız.  Neden başladıkları işlerin devamını getirmiyorlar?” ifadelerine yer vererek anlattı. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi sakinleri yetkili birimlerin bu soruna artık bir çözüm getirmesini talep ediyor.
Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar mahallelerindeki tehlike uyandıran ve yarım bırakılan çevre çalışmalardan şikayetçi

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar yarım bırakılan çevre çalışmalarından şikayetçi oldu. Bölgede bulunan yağmur giderlerinin eksik kaldığını belirten mahalle sakinleri; “Her yağmur yağdığında araçlarımız ile yolda kalıyoruz.” diyerek, otopark giriş çıkışları ile ilgili de sorun yaşadıklarını belirtti.

BÜTÜN MAHALLE MAĞDUR

Yol çalışmaları sırasında kazı yapılmak için kırılan asfaltların dolgusu gelişigüzel bir şekilde yapıldı diyen bölge sakinleri yaşadıkları mağduriyeti; “Yol çalışmaları sırasında kazı yapmak için asfaltları kazdılar fakat kazılan asfaltların dolgusu baştan savma bir şekilde   yapıldı. Yollar girintili çıkıntılı kaldı araçlarımız zarar görüyor. Dolgu yapıldıktan sonra onarım gerekirdi fakat yapılmadı. Otopark, kaldırım boyası ve çizgileri çizilmedi, birçok drenaj rögarı açık ve tehlike arz ediyor. Otopark giriş çıkışlarında tabelalar yok. Yollarda gider eksiği var yağmur yağdığında yollar sel içinde kalıyor araçlarımız yolda kalıyor. Bu mağduriyeti bütün mahalle olarak yaşamaktayız.  Neden başladıkları işlerin devamını getirmiyorlar?” ifadelerine yer vererek anlattı. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi sakinleri yetkili birimlerin bu soruna artık bir çözüm getirmesini talep ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.