Akmeşeliler Hürriyet’i coşkuyla karşıladı

Kocaeli 28.03.2024 - 12:01, Güncelleme: 28.03.2024 - 12:01
 

Akmeşeliler Hürriyet’i coşkuyla karşıladı

İzmit Belediyesinin geleneksel halk iftarları Akmeşe’de devam ederken bölge halkı Başkan Hürriyet’i büyük bir coşkuyla karşıladı

İzmit Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her gün farklı bölgelerde iftar sofraları ile gönül birlikteliği oluşturmayı sürdürüyor. Halk iftarı programı son olarak Akmeşe’de devam etti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bölge sakinleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Başkan Hürriyet’e CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan eşlik etti.    HÜRRİYET, “SOFRALARIMIZI BÜYÜTÜYORUZ” Vatandaşlara hayırlı Ramazanlar dileklerini ileten Başkan Hürriyet, “Rabbim duanızda ne varsa size onu nasip etsin. Bayramlara erişmek nasip olsun. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar sofralarımızda çok şükür bu sene de bir araya geldik. Sizlerle aşımızı, duamızı paylaşmak çok kıymetli. Kurduğumuz Aşevimiz sayesinde sofralarımızı her geçen gün daha da büyütüyoruz. Öz gücümüzle daha fazla insanımızla buluşabiliyoruz.    “AKMEŞE’Yİ AYRI SEVİYORUZ” Mecliste çoğunluğumuz olmamasına rağmen birçok hizmeti hayata geçirdik. İnşallah yeni dönemde meclis çoğunluğumuz ile birlikte daha hızlı ve daha ekonomik şekilde hizmet edeceğiz. Akmeşe’yi ayrı seviyoruz. Buraya çok fazla yatırım yaptık. İnşallah daha da arttıracağız. Sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Ben sizin kızınızım. Siyaset gelir geçer. Her zaman başımın üstünde yeriniz var. Hayırlı iftarlar” dedi. 
İzmit Belediyesinin geleneksel halk iftarları Akmeşe’de devam ederken bölge halkı Başkan Hürriyet’i büyük bir coşkuyla karşıladı
İzmit Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her gün farklı bölgelerde iftar sofraları ile gönül birlikteliği oluşturmayı sürdürüyor. Halk iftarı programı son olarak Akmeşe’de devam etti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bölge sakinleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Başkan Hürriyet’e CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan eşlik etti. 
 
HÜRRİYET, “SOFRALARIMIZI BÜYÜTÜYORUZ”
Vatandaşlara hayırlı Ramazanlar dileklerini ileten Başkan Hürriyet, “Rabbim duanızda ne varsa size onu nasip etsin. Bayramlara erişmek nasip olsun. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar sofralarımızda çok şükür bu sene de bir araya geldik. Sizlerle aşımızı, duamızı paylaşmak çok kıymetli. Kurduğumuz Aşevimiz sayesinde sofralarımızı her geçen gün daha da büyütüyoruz. Öz gücümüzle daha fazla insanımızla buluşabiliyoruz. 
 
“AKMEŞE’Yİ AYRI SEVİYORUZ”
Mecliste çoğunluğumuz olmamasına rağmen birçok hizmeti hayata geçirdik. İnşallah yeni dönemde meclis çoğunluğumuz ile birlikte daha hızlı ve daha ekonomik şekilde hizmet edeceğiz. Akmeşe’yi ayrı seviyoruz. Buraya çok fazla yatırım yaptık. İnşallah daha da arttıracağız. Sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Ben sizin kızınızım. Siyaset gelir geçer. Her zaman başımın üstünde yeriniz var. Hayırlı iftarlar” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.