GİRESUN İŞ İNSANI VE BÜROKRATLARI DERNEĞİ, MARMARA KARİYER FUARI İÇİN HAZIRLIK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Gündem 20.01.2024 - 14:58, Güncelleme: 20.01.2024 - 15:12
 

GİRESUN İŞ İNSANI VE BÜROKRATLARI DERNEĞİ, MARMARA KARİYER FUARI İÇİN HAZIRLIK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Giresun İş İnsanı ve Bürokratları Derneği, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer CANTÜRK'ün katılımıyla düzenlenecek olan "Marmara Kariyer Fuarı" için hazırlık toplantısını başarıyla tamamladı.

Giresun İş İnsanı ve Bürokratları Derneği, önemli bir etkinlik olan Marmara Kariyer Fuarı'na katılım sağlamak amacıyla 19 Ocak 2024 Cuma günü saat 19.00'da Topal Osman Ağa Toplantı Salonu'nda bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, fuarın detayları, etkinlik programı ve Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer CANTÜRK'ün fuara katkıları üzerine detaylı bir değerlendirme yapıldı. Giresun İş İnsanı ve Bürokratları Derneği, gençlerin kariyerlerine destek olmayı ve iş dünyası ile üniversite öğrencilerini buluşturarak etkileşimi artırmayı hedefleyen bu etkinlikle birlikte iş dünyasına yeni yetenekler kazandırmaya yönelik çabalarını sürdürüyor. Giresun İş İnsanı ve Bürokratları Derneği, 19 Ocak 2024 Cuma günü saat 19.00'da Topal Osman Ağa Toplantı Salonu'nda düzenlenen bilgilendirme toplantısıyla Marmara Kariyer Fuarı'na yönelik detayları paylaştı. Toplantının ardından, Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Sayın Nuh Zafer Cantürk'ün, Başkan Sayın Kemal Tokmak'ın iş adamlarına yönelik gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantısına katılımını değerlendirdi. Nihat Yıldırım'ın açıklaması şu şekilde: "Kocaeli Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Sayın Nuh Zafer Cantürk Hocamızı, Başkanımız Sayın Kemal Tokmak'ın iş adamlarına yönelik gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantısına katıldık. Başta Kemal Başkan olmak üzere, hocamın bilgi ve birikiminden istifade ettik. Tebrik ediyorum, hocamın bilgisi ve deneyiminden faydalanma fırsatı bulduk. Teşekkür ederim." Giresun İş İnsanı ve Bürokratları Derneği, bu tür etkinliklerle iş dünyasıyla üniversite gençlerini buluşturarak kariyer gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor. ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM       
Giresun İş İnsanı ve Bürokratları Derneği, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer CANTÜRK'ün katılımıyla düzenlenecek olan "Marmara Kariyer Fuarı" için hazırlık toplantısını başarıyla tamamladı.

Giresun İş İnsanı ve Bürokratları Derneği, önemli bir etkinlik olan Marmara Kariyer Fuarı'na katılım sağlamak amacıyla 19 Ocak 2024 Cuma günü saat 19.00'da Topal Osman Ağa Toplantı Salonu'nda bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, fuarın detayları, etkinlik programı ve Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer CANTÜRK'ün fuara katkıları üzerine detaylı bir değerlendirme yapıldı. Giresun İş İnsanı ve Bürokratları Derneği, gençlerin kariyerlerine destek olmayı ve iş dünyası ile üniversite öğrencilerini buluşturarak etkileşimi artırmayı hedefleyen bu etkinlikle birlikte iş dünyasına yeni yetenekler kazandırmaya yönelik çabalarını sürdürüyor.

Giresun İş İnsanı ve Bürokratları Derneği, 19 Ocak 2024 Cuma günü saat 19.00'da Topal Osman Ağa Toplantı Salonu'nda düzenlenen bilgilendirme toplantısıyla Marmara Kariyer Fuarı'na yönelik detayları paylaştı. Toplantının ardından, Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Sayın Nuh Zafer Cantürk'ün, Başkan Sayın Kemal Tokmak'ın iş adamlarına yönelik gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantısına katılımını değerlendirdi.

Nihat Yıldırım'ın açıklaması şu şekilde:

"Kocaeli Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Sayın Nuh Zafer Cantürk Hocamızı, Başkanımız Sayın Kemal Tokmak'ın iş adamlarına yönelik gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantısına katıldık. Başta Kemal Başkan olmak üzere, hocamın bilgi ve birikiminden istifade ettik. Tebrik ediyorum, hocamın bilgisi ve deneyiminden faydalanma fırsatı bulduk. Teşekkür ederim."

Giresun İş İnsanı ve Bürokratları Derneği, bu tür etkinliklerle iş dünyasıyla üniversite gençlerini buluşturarak kariyer gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM 

 
 
 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.