Başkan Kocaman’a Maşukiye’den destek

Kocaeli 29.03.2024 - 12:32, Güncelleme: 29.03.2024 - 12:32
 

Başkan Kocaman’a Maşukiye’den destek

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Maşukiye Soğuksu Camii’nde düzenlenen iftara katıldı. İftar programında konuşan Kocaman, “İnşallah hep birlikte sağlık ve mutluluk içerisinde bayrama ulaşırız” dedi.

İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Maşukiye Soğuksu Camii bahçesinde hayata geçirilen çok amaçlı sosyal tesisin çalışmaları tamamlanarak hizmete açılmıştı. Kartepe Soğuksu Camii Yaşatma ve Destekleme Derneği tarafından sosyal tesiste iftar programı organize edildi. İftara Başkan Kocaman’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, Maşukiye Muhtarı Halil İbrahim Ejderoğlu, Kartepe Soğuksu Camii Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Haluk Ejderoğlu ve camii cemaati katıldı. “İLKLERE BİR YENİSİ EKLENİYOR” İftar programında konuşan Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “Kartepemizde gerçekleştirdiğimiz ilklere bir yenisini daha ekliyoruz. Sağlık Bakanlığı tarafından projelendirilecek hastanemizde vatandaşlarımıza nitelikli sağlık hizmeti verilecek. Emekevler Mahallesi’nde projelendiren hastane 20 bin metrekare alanda 150 yatak kapasiteyle hizmet verecek” açıklamasında bulundu.
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Maşukiye Soğuksu Camii’nde düzenlenen iftara katıldı. İftar programında konuşan Kocaman, “İnşallah hep birlikte sağlık ve mutluluk içerisinde bayrama ulaşırız” dedi.

İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Maşukiye Soğuksu Camii bahçesinde hayata geçirilen çok amaçlı sosyal tesisin çalışmaları tamamlanarak hizmete açılmıştı. Kartepe Soğuksu Camii Yaşatma ve Destekleme Derneği tarafından sosyal tesiste iftar programı organize edildi. İftara Başkan Kocaman’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, Maşukiye Muhtarı Halil İbrahim Ejderoğlu, Kartepe Soğuksu Camii Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Haluk Ejderoğlu ve camii cemaati katıldı.

“İLKLERE BİR YENİSİ EKLENİYOR”

İftar programında konuşan Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “Kartepemizde gerçekleştirdiğimiz ilklere bir yenisini daha ekliyoruz. Sağlık Bakanlığı tarafından projelendirilecek hastanemizde vatandaşlarımıza nitelikli sağlık hizmeti verilecek. Emekevler Mahallesi’nde projelendiren hastane 20 bin metrekare alanda 150 yatak kapasiteyle hizmet verecek” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.