Çetinkaya: Tek davam Karamürsel’e hizmet olacak

Kocaeli 29.03.2024 - 12:38, Güncelleme: 29.03.2024 - 12:38
 

Çetinkaya: Tek davam Karamürsel’e hizmet olacak

Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren ve toplumun her kesimi ile bir araya gelen Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, seçilmesi halinde tek davasının Karamürsel’e hizmet etmek olacağını söyledi.

SAMİMİ ŞEKİLDE KARŞILANDI AK Parti ve Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya ziyaretlerine durmadan devam ediyor. İhsaniye Mahallesini ziyaret eden Mesut Çetinkaya yine büyük ilgi gördü. Gösterilen yakınlıktan memnun olan Çetinkaya, “Beni ve ekibimi samimi ve güler yüzlü bir şekilde karşıladığınız için hepinize çok teşekkür ederim. İhsaniye Mahallesini 31 Mart yerel seçimine hazır ve kararlı gördüm. Destekleriniz için minnettarım” dedi. “DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM” Karamürsel’in uzak mahalleleri Çamdibi, Fulacık ve Tahtalı mahallelerini de ziyaret eden Mesut Çetinkaya, vatandaşlarla sohbet etti. “Bana ulaşmak isteyenler 7/24 arayabilir” diyen Çetinkaya, “Ulaşmak isteyip de beni aramayana kırılırım. Benim meclis üyelerim Karamürsel halkı olacak. Ben sizin dualarınızı istiyorum, oylarınıza talibim, desteklerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı. Çamdibi, Fulacık ve Tahtalı sakinleri Mesut Çetinkaya ve ekibini karşılayarak, ziyaretten dolayı teşekkür etti. “TEK DAVAM HİZMET OLACAK” Mesut Çetinkaya ziyaretlerine çay ocakları, kahveler ve kafeler ile devam etti. Ziyaretleri sırasında vatandaşlarla tek tek görüşerek sohbet eden, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Mesut Çetinkaya, “Benim tek davam milletimize, Karamürsel’imize hizmet etmek olacak. Karamürsel’in iyiliği için hiç durmadan gayret ve samimiyetle çalışmaya devam” ifadelerini kulandı.
Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren ve toplumun her kesimi ile bir araya gelen Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, seçilmesi halinde tek davasının Karamürsel’e hizmet etmek olacağını söyledi.

SAMİMİ ŞEKİLDE KARŞILANDI

AK Parti ve Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya ziyaretlerine durmadan devam ediyor. İhsaniye Mahallesini ziyaret eden Mesut Çetinkaya yine büyük ilgi gördü. Gösterilen yakınlıktan memnun olan Çetinkaya, “Beni ve ekibimi samimi ve güler yüzlü bir şekilde karşıladığınız için hepinize çok teşekkür ederim. İhsaniye Mahallesini 31 Mart yerel seçimine hazır ve kararlı gördüm. Destekleriniz için minnettarım” dedi.

“DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM”

Karamürsel’in uzak mahalleleri Çamdibi, Fulacık ve Tahtalı mahallelerini de ziyaret eden Mesut Çetinkaya, vatandaşlarla sohbet etti. “Bana ulaşmak isteyenler 7/24 arayabilir” diyen Çetinkaya, “Ulaşmak isteyip de beni aramayana kırılırım. Benim meclis üyelerim Karamürsel halkı olacak. Ben sizin dualarınızı istiyorum, oylarınıza talibim, desteklerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Çamdibi, Fulacık ve Tahtalı sakinleri Mesut Çetinkaya ve ekibini karşılayarak, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

“TEK DAVAM HİZMET OLACAK”

Mesut Çetinkaya ziyaretlerine çay ocakları, kahveler ve kafeler ile devam etti. Ziyaretleri sırasında vatandaşlarla tek tek görüşerek sohbet eden, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Mesut Çetinkaya, “Benim tek davam milletimize, Karamürsel’imize hizmet etmek olacak. Karamürsel’in iyiliği için hiç durmadan gayret ve samimiyetle çalışmaya devam” ifadelerini kulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.