Çocuklar Pamuk ile Kömür oyunuyla eğlendi

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2023 - 12:30, Güncelleme: 12.12.2023 - 12:17
 

Çocuklar Pamuk ile Kömür oyunuyla eğlendi

Çocuklar Pamuk ile Kömür oyunuyla eğlendi

Körfez Belediyesi, "Pamuk ile Kömür" adlı çocuk tiyatrosunu miniklerle buluşturdu. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tiyatro oyununu çocuklar ilgiyle izledi.Kültür sanat etkinliklerini sürdüren Körfez Belediyesi çocukları unutmadı. Çocuk tiyatrosunun sevilen karakterleri Pamuk ile Kömür oyunuyla çocuklar doyasıya eğlendi. Murat Kaçmaz’ın kaleme aldığı ve yönettiği çocuk tiyatrosu, hem güldürdü hem de öğretici oldu. İyi bir arkadaşlıkları olan Pamuk ile Kömür’ü konu edinen oyunda, çocukların kahkahaları salonu inletti.
Çocuklar Pamuk ile Kömür oyunuyla eğlendi
Körfez Belediyesi, "Pamuk ile Kömür" adlı çocuk tiyatrosunu miniklerle buluşturdu. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tiyatro oyununu çocuklar ilgiyle izledi.
Kültür sanat etkinliklerini sürdüren Körfez Belediyesi çocukları unutmadı. Çocuk tiyatrosunun sevilen karakterleri Pamuk ile Kömür oyunuyla çocuklar doyasıya eğlendi. Murat Kaçmaz’ın kaleme aldığı ve yönettiği çocuk tiyatrosu, hem güldürdü hem de öğretici oldu. İyi bir arkadaşlıkları olan Pamuk ile Kömür’ü konu edinen oyunda, çocukların kahkahaları salonu inletti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.