Öğretmenlere Ailecek Sürgün

28.01.2015 - 08:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Öğretmenlere Ailecek Sürgün

Atanma için 3 yıl şartının ardından MEB, aynı ilde bir araya gelemeyen karı-koca öğretmenleri boş kadronun olduğu en yakın orta bir şehirde bir araya getirmeyi planlıyor

MEB, tayin için 1 yıllık şartı 3 yıla çıkarmasının ardından şimdide evli öğretmenler için yeni bir uygulama başlatıyor. Aileleri bir araya getirme adı altında duyrulan uygulamının adı "orta il" formülü. AYNI İLDE BİR ARAYAGELEMEYENLER BAŞKA İLE GÖNDERİLECEK Aynı ilde bir araya gelemeyen karı-koca öğretmenler boş kadronun olduğu en yakın orta bir ilde bir araya getirilecek Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), karı-koca öğretmenleri bir araya getirmek için "orta il" formülünü hayata geçiriyor. Aynı ilde bir araya gelemeyen karı-koca öğretmenler boş kadronun olduğu en yakın orta bir ilde bir araya getirilecek. Aynı uygulama il içinde ilçelerde de uygulanacak. Örneğin biri İstanbul'da diğeri Van'da olan öğretmen karı koca İstanbul'da buluşmak isterse, ancak bu ilde boş yer yoksa her ikisinin daha orta bir şehre ataması yapılacak. Öğretmen eşlerin her ikisi de İstanbul'a en yakın Edirne, Bursa,Tekirdağ ya da Balıkesir gibi illere tayin edilecek. 3 YIL ŞARTI GELİYOR 630 bin evli öğretmen kadrosunun bu yıl yüzde 98'inin tayini yapıldı. Ağustos ayından itibaren eşleri özel sektörde çalışan öğretmenlerin atanması için 3 yıl şartı aranacak. Öğretmenatamalarıyla ilgili bilgilendirme yapan MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğduşu anda hiçbir ilde öğretmen doluluk oranının yüzde 80'in altında olmadığını açıkladı. 
Atanma için 3 yıl şartının ardından MEB, aynı ilde bir araya gelemeyen karı-koca öğretmenleri boş kadronun olduğu en yakın orta bir şehirde bir araya getirmeyi planlıyor

MEB, tayin için 1 yıllık şartı 3 yıla çıkarmasının ardından şimdide evli öğretmenler için yeni bir uygulama başlatıyor. Aileleri bir araya getirme adı altında duyrulan uygulamının adı "orta il" formülü.

AYNI İLDE BİR ARAYAGELEMEYENLER BAŞKA İLE GÖNDERİLECEK

Aynı ilde bir araya gelemeyen karı-koca öğretmenler boş kadronun olduğu en yakın orta bir ilde bir araya getirilecek Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), karı-koca öğretmenleri bir araya getirmek için "orta il" formülünü hayata geçiriyor. Aynı ilde bir araya gelemeyen karı-koca öğretmenler boş kadronun olduğu en yakın orta bir ilde bir araya getirilecek. Aynı uygulama il içinde ilçelerde de uygulanacak. Örneğin biri İstanbul'da diğeri Van'da olan öğretmen karı koca İstanbul'da buluşmak isterse, ancak bu ilde boş yer yoksa her ikisinin daha orta bir şehre ataması yapılacak. Öğretmen eşlerin her ikisi de İstanbul'a en yakın Edirne, Bursa,Tekirdağ ya da Balıkesir gibi illere tayin edilecek.

3 YIL ŞARTI GELİYOR

630 bin evli öğretmen kadrosunun bu yıl yüzde 98'inin tayini yapıldı. Ağustos ayından itibaren eşleri özel sektörde çalışan öğretmenlerin atanması için 3 yıl şartı aranacak. Öğretmenatamalarıyla ilgili bilgilendirme yapan MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğduşu anda hiçbir ilde öğretmen doluluk oranının yüzde 80'in altında olmadığını açıkladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.