Çayırova Polisinden Kaçamadılar

Çayırova 28.01.2015 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Çayırova Polisinden Kaçamadılar

Önceki gün Cumhuriyet Mahallesi Plevne Caddesi üzerinde 3 ayrı eve girerek kapıların göbeklerini kırmak suretiyle hırsızlık olayı yaşandı

Mahalle sakinlerinin ihbarda bulunması üzerine olay yerine hızlı bir şekilde intikal eden Çayırova Polis ekipelri yapılan uzun süreli  kovalamaca sonucunda, süphelileri çalmış oldukları malzemelerle birlikte suç üstü yakaladılar. Edinilen bilgilere göre; şahısların üzerinden çok sayısa kapı göbeği kırmaya yarayan özel yapım aletler, tonavida ve levye çıktı. Şüphelilerden birinin sahte kimlik söylediği  ancak yapılan parmak izi araştırmasından sonra gerçek kimliğinin tespit edildiği öğrenildi. Diğer yandan şüphelilerin çok sayısa suçtan arandıkları tespit edildi. İfadeleri alınan şahıslar A.K(32) , M.A(27)'nın çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandıkları edinilen bilgiler arasında.
Önceki gün Cumhuriyet Mahallesi Plevne Caddesi üzerinde 3 ayrı eve girerek kapıların göbeklerini kırmak suretiyle hırsızlık olayı yaşandı

Mahalle sakinlerinin ihbarda bulunması üzerine olay yerine hızlı bir şekilde intikal eden Çayırova Polis ekipelri yapılan uzun süreli  kovalamaca sonucunda, süphelileri çalmış oldukları malzemelerle birlikte suç üstü yakaladılar.

Edinilen bilgilere göre; şahısların üzerinden çok sayısa kapı göbeği kırmaya yarayan özel yapım aletler, tonavida ve levye çıktı. Şüphelilerden birinin sahte kimlik söylediği  ancak yapılan parmak izi araştırmasından sonra gerçek kimliğinin tespit edildiği öğrenildi.

Diğer yandan şüphelilerin çok sayısa suçtan arandıkları tespit edildi. İfadeleri alınan şahıslar A.K(32) , M.A(27)'nın çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandıkları edinilen bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.