Darıca G.B’de Niğde mesaisi

Spor 28.01.2015 - 12:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Darıca G.B’de Niğde mesaisi

3.lig 1.grup lideri Darıca G.B, ligin 19’ncu haftasında karşı karşıya geleceği Niğde Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Özgür Vurur yönetiminde dün saat 15:00’da başlayan antrenman, yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Hafif bir tempoda gerçekleştirilen antrenmanda, Bursa Nilüferspor zaferinden futbolcuların neşeli oldukları gözlemlendi. Çok zor bir deplasmandan kayıpsız dönerek önemli bir fikstür avantajını da eline geçiren Darıca G.B, Niğde Belediyespor’u saha ve seyircisinin de avantajıyla birlikte devirerek şampiyonluk yürüyüşünü emin adımlarla sürdürmeyi hedefliyor.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
3.lig 1.grup lideri Darıca G.B, ligin 19’ncu haftasında karşı karşıya geleceği Niğde Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Özgür Vurur yönetiminde dün saat 15:00’da başlayan antrenman, yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Hafif bir tempoda gerçekleştirilen antrenmanda, Bursa Nilüferspor zaferinden futbolcuların neşeli oldukları gözlemlendi. Çok zor bir deplasmandan kayıpsız dönerek önemli bir fikstür avantajını da eline geçiren Darıca G.B, Niğde Belediyespor’u saha ve seyircisinin de avantajıyla birlikte devirerek şampiyonluk yürüyüşünü emin adımlarla sürdürmeyi hedefliyor.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.