GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

3. Lig Play-Off tarihleri açıklandı

Spor 25.04.2017 - 15:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

3. Lig Play-Off tarihleri açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bugün yaptığı açıklamada 2.Lig ve 3.Lig Play-Off tarihlerini açıkladı. Play-Off oynaması kesinleşen 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin yarı finaldeki ilk maçı 4 Mayıs Perşembe günü oynanacak. İkinci maçlar ise 8 Mayıs Pazartesi günü oynanacak. 2.Lig’e çıkacak olan takımın belli olacağı Play-Off final maçı ise 13-14 Mayıs Pazar günü tek maç üzerinden tarafsız sahada oynanacak. 3’NCÜ BİTİRİRSEK RAKİP DİYARBEKİRSPOR Play-Off’ta statü gereği lig sıralamasında 2’nci ile 5’nci, 3’ncü ile 4’ncü takım birbirlerine rakip olacaklar. Sıralamada üst sırada yer alan takımlar saha avantajını elinde bulunduracağı için ilk maçı deplasmanda oynayacak. Darıca Gençlerbirliği ligi 3’ncü sırada tamamlaması halinde ligi 4’ncü bitirmesi kesinleşen Diyarbekirspor ile ilk maçı deplasmanda, ikinci maçı ise Darıca’da oynayacak.  

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bugün yaptığı açıklamada 2.Lig ve 3.Lig Play-Off tarihlerini açıkladı. Play-Off oynaması kesinleşen 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin yarı finaldeki ilk maçı 4 Mayıs Perşembe günü oynanacak. İkinci maçlar ise 8 Mayıs Pazartesi günü oynanacak. 2.Lig’e çıkacak olan takımın belli olacağı Play-Off final maçı ise 13-14 Mayıs Pazar günü tek maç üzerinden tarafsız sahada oynanacak.

3’NCÜ BİTİRİRSEK RAKİP DİYARBEKİRSPOR

Play-Off’ta statü gereği lig sıralamasında 2’nci ile 5’nci, 3’ncü ile 4’ncü takım birbirlerine rakip olacaklar. Sıralamada üst sırada yer alan takımlar saha avantajını elinde bulunduracağı için ilk maçı deplasmanda oynayacak. Darıca Gençlerbirliği ligi 3’ncü sırada tamamlaması halinde ligi 4’ncü bitirmesi kesinleşen Diyarbekirspor ile ilk maçı deplasmanda, ikinci maçı ise Darıca’da oynayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.