Irak; “Hünkâr Çayırı’nda Fatih Panoraması İstiyoruz!”

Gebze 04.02.2018 - 17:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Irak; “Hünkâr Çayırı’nda Fatih Panoraması İstiyoruz!”

Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak bir açıklama yaparak, “Gebze Belediye Başkanımız Sayın Adnan Köşker Beyefendi’den Fatih Otağına, düşünmüş olduğu projelerini ve 62 dönüm üzerine yapılacak olan Fatih Panoramasını önümüzdeki yıl burada görmek istiyoruz.” dedi.

Hünkâr Çayırı'nın tahsisi gündeme düştüğünde Gebze’de bulunan siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar toplanarak Hünkâr Çayırı’nda Cuma Namazı kılarak Hünkâr Çayırı’nın satılamayacağı yönünde tepkilerini ortaya koymuştu. Kılınan namaz sonrasında basın açılamasını Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak yapmış, bölge kamuoyundan destek istemişti. Yaşanan gelişmelerden sonra Hünkâr Çayırı’nın tahsisinin durdurulduğu haberi gündeme gelmiş, yerel ve ulusal gazeteler, tahsisin durdurulduğu yönünde haberler yapmıştı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise, Gebze Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nda Hünkâr Çayırı’nın tahsisinin durdurulması hususunda herhangi bir resmi belge olmadığını söylemişti. TEŞEKKÜR EDERİM Tahsisisin durdurulduğu yönünde çıkan haberlerin ardından Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak bir basın açıklaması yaptı. Irak, “Tarihimize ve kültürümüze sahip çıkmak için ettiğimiz haklı mücadelede bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadığını tekrar gösteren, Kocaeli'de her zaman doğru işlerin ve doğru hizmetlerin yanında olan, başta Başbakan Yardımcımız Sayın Fikri Işık Beyefendi olmak üzere, CHP Kocaeli Milletvekili Sayın Tahsin Tarhan Beyefendiye, muhalefet siyasi partilerimize, Gebze Ticaret Odası Başkanı Sayın Nail Çiler Beyefendiye, Gazeteci yazar Sayın İsmail kahraman Beyefendiye, o gün bizleri yalnız bırakmayan STK başkanlarına, duyarlı vatandaşlarımıza ve her zaman bizlerin yanında olan basın mensuplarına teşekkür ediyorum. BİR DAHA NAMAZ KILMAYACAĞIZ! Haklı olduğumuz davamızı kazandık, hak yerini buldu. Milletin olan millete kalmıştır, hiç bir kurum veya kişilere tahsis edilmemiştir. Bu manada bu haklı mücadeleyi gören Erzincanlı başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarken, buradan Gebze Belediye Başkanımız Sayın Adnan Köşker Beyefendi’ye seslenerek; Fatih Otağına, düşünmüş olduğu projelerini ve 62 dönüm üzerine yapılacak olan Fatih Panoramasını önümüzdeki yıl burada görmek istiyoruz. İnanıyoruz ki bir daha bizler burada protesto etmek için Cuma Namazı kılmayacağız. Bu manada milletin menfaatlerine hizmet edenlere teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu. 
Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak bir açıklama yaparak, “Gebze Belediye Başkanımız Sayın Adnan Köşker Beyefendi’den Fatih Otağına, düşünmüş olduğu projelerini ve 62 dönüm üzerine yapılacak olan Fatih Panoramasını önümüzdeki yıl burada görmek istiyoruz.” dedi.

Hünkâr Çayırı'nın tahsisi gündeme düştüğünde Gebze’de bulunan siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar toplanarak Hünkâr Çayırı’nda Cuma Namazı kılarak Hünkâr Çayırı’nın satılamayacağı yönünde tepkilerini ortaya koymuştu. Kılınan namaz sonrasında basın açılamasını Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak yapmış, bölge kamuoyundan destek istemişti. Yaşanan gelişmelerden sonra Hünkâr Çayırı’nın tahsisinin durdurulduğu haberi gündeme gelmiş, yerel ve ulusal gazeteler, tahsisin durdurulduğu yönünde haberler yapmıştı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise, Gebze Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nda Hünkâr Çayırı’nın tahsisinin durdurulması hususunda herhangi bir resmi belge olmadığını söylemişti.

TEŞEKKÜR EDERİM

Tahsisisin durdurulduğu yönünde çıkan haberlerin ardından Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak bir basın açıklaması yaptı. Irak, “Tarihimize ve kültürümüze sahip çıkmak için ettiğimiz haklı mücadelede bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadığını tekrar gösteren, Kocaeli'de her zaman doğru işlerin ve doğru hizmetlerin yanında olan, başta Başbakan Yardımcımız Sayın Fikri Işık Beyefendi olmak üzere, CHP Kocaeli Milletvekili Sayın Tahsin Tarhan Beyefendiye, muhalefet siyasi partilerimize, Gebze Ticaret Odası Başkanı Sayın Nail Çiler Beyefendiye, Gazeteci yazar Sayın İsmail kahraman Beyefendiye, o gün bizleri yalnız bırakmayan STK başkanlarına, duyarlı vatandaşlarımıza ve her zaman bizlerin yanında olan basın mensuplarına teşekkür ediyorum.

BİR DAHA NAMAZ KILMAYACAĞIZ!

Haklı olduğumuz davamızı kazandık, hak yerini buldu. Milletin olan millete kalmıştır, hiç bir kurum veya kişilere tahsis edilmemiştir. Bu manada bu haklı mücadeleyi gören Erzincanlı başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarken, buradan Gebze Belediye Başkanımız Sayın Adnan Köşker Beyefendi’ye seslenerek; Fatih Otağına, düşünmüş olduğu projelerini ve 62 dönüm üzerine yapılacak olan Fatih Panoramasını önümüzdeki yıl burada görmek istiyoruz. İnanıyoruz ki bir daha bizler burada protesto etmek için Cuma Namazı kılmayacağız. Bu manada milletin menfaatlerine hizmet edenlere teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.