IŞIK’TAN GEBZE’DE ESNAF ZİYARETİ

Gebze 10.03.2016 - 17:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

IŞIK’TAN GEBZE’DE ESNAF ZİYARETİ

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Gebze’de bir dizi ziyaretler yaptı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık bugün akşam saatlerinde Gebze’de esnaf ziyareti yaptı. Bakan Işık’a Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara ve AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kurt eşlik etti. ESNAFI GEZDİLER Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık bugün akşam saatlerinde Gebze’de esnaf ziyareti yaptı. Gebze Eskiçarşı’da bulunan esnafları ziyaret eden Bakan Işık ve beraberindekiler Gebze esnafının gerek sorunlarını gerekse taleplerini dinledi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Gebze’de bir dizi ziyaretler yaptı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık bugün akşam saatlerinde Gebze’de esnaf ziyareti yaptı. Bakan Işık’a Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara ve AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kurt eşlik etti.

ESNAFI GEZDİLER

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık bugün akşam saatlerinde Gebze’de esnaf ziyareti yaptı. Gebze Eskiçarşı’da bulunan esnafları ziyaret eden Bakan Işık ve beraberindekiler Gebze esnafının gerek sorunlarını gerekse taleplerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.