Işıkdağ Hidropaks Tayfun’un içini ısıtıyor

Spor 13.12.2018 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Işıkdağ Hidropaks Tayfun’un içini ısıtıyor

Işıkdağ Hidropaks Tayfun’un içini ısıtıyor

Spora ve sporcuya verdiği değer ile otoritelerin taktirini toplayan Hidropaks Tayfunspor Asbaşkanı Maruf Işıkdağ, takımını yalnız bırakmıyor. Bordo beyazlıların dün akşam saatlerinde Metin Oktay Stadı’nda soğuk havada gerçekleştirdiği antrenmanını ziyaret eden Işıkdağ, antrenman sonrasında takımını çorbacıya götürerek hem içleri, hem de gönülleri ısıttı. ÖRNEK BİRLİKTELİK Gebze Melan Cafe’ya çıkarma yapan Hidropaks Tayfunspor ailesi, yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak güzel bir birliktelik göstererek, ‘takım nasıl olunur’ örneğini bir kez daha gözler önüne serdiler. Takımının her daim yanında olan Işıkdağ, Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Kandıra G.B Belediyespor maçı için oyuncularına başarı temennisinde bulunarak 3 puan beklediğini söyledi.
Işıkdağ Hidropaks Tayfun’un içini ısıtıyor

Spora ve sporcuya verdiği değer ile otoritelerin taktirini toplayan Hidropaks Tayfunspor Asbaşkanı Maruf Işıkdağ, takımını yalnız bırakmıyor. Bordo beyazlıların dün akşam saatlerinde Metin Oktay Stadı’nda soğuk havada gerçekleştirdiği antrenmanını ziyaret eden Işıkdağ, antrenman sonrasında takımını çorbacıya götürerek hem içleri, hem de gönülleri ısıttı.

ÖRNEK BİRLİKTELİK

Gebze Melan Cafe’ya çıkarma yapan Hidropaks Tayfunspor ailesi, yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak güzel bir birliktelik göstererek, ‘takım nasıl olunur’ örneğini bir kez daha gözler önüne serdiler. Takımının her daim yanında olan Işıkdağ, Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Kandıra G.B Belediyespor maçı için oyuncularına başarı temennisinde bulunarak 3 puan beklediğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.