A Grubu'nda şampiyon belli oluyor

Gebze 30.01.2016 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

A Grubu'nda şampiyon belli oluyor

Amatör 1.Küme A Grubu’nda bugün dananın kuyruğu kopacak.

Tavşancıl ile Güneşspor’un şampiyonluk mücadelesinde Tavşancıl ikili averaj nedeniyle bir adım önde. Kocaeli Güneşspor, Karamürsel İdman Yurdu ile Mehmet Ali Kağıtçı’da karşı karşıya gelecek. Güneş kazanıp, Tavşancıl’ın takılmasını bekleyecek. Lider Tavşancıl ise Kirazpınar’la oynayacak ve kazandığı takdirde şampiyon olacak. 40 puanlı Kocaeli Güneşspor ikinci sırada yer alırken, averajla aynı puanda olan lider Tavşancılspor ise Gebze Kirazpınar ile Gebze Metin Oktay Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak maçta kapışacak.   İKİLİ AVERAJDA TAVŞANCIL ÜSTÜN İki takım da kazanırsa, ilk maç 2-2 berabere bittiği ve ikinci maçı da Tavşancıl 1-0 kazandığı için, Tavşancıl ikili averajla şampiyon olacak. Güneşspor ise Play-Off oynayacak. Kocaeli Güneşspor ise önce galibiyet alacak ve bir umutla Metin Oktay Stadı’ndaki maçta lider Tavşancılspor’un berabere kalmasını bekleyecek. Güneşspor, Karamürsel İdman Yurdu ile kapışacak. Bu maç 15.00’te başlayacak. Bu maçta da Karamürsel ekibi kaybederse, küme düşecek. Kazanırsa, 19 puanlı Çamlıtepe, Harbiş veya Bağçeşme’nin yenilmesini bekleyecek.
Amatör 1.Küme A Grubu’nda bugün dananın kuyruğu kopacak.

Tavşancıl ile Güneşspor’un şampiyonluk mücadelesinde Tavşancıl ikili averaj nedeniyle bir adım önde. Kocaeli Güneşspor, Karamürsel İdman Yurdu ile Mehmet Ali Kağıtçı’da karşı karşıya gelecek. Güneş kazanıp, Tavşancıl’ın takılmasını bekleyecek. Lider Tavşancıl ise Kirazpınar’la oynayacak ve kazandığı takdirde şampiyon olacak. 40 puanlı Kocaeli Güneşspor ikinci sırada yer alırken, averajla aynı puanda olan lider Tavşancılspor ise Gebze Kirazpınar ile Gebze Metin Oktay Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak maçta kapışacak.

 

İKİLİ AVERAJDA TAVŞANCIL ÜSTÜN


İki takım da kazanırsa, ilk maç 2-2 berabere bittiği ve ikinci maçı da Tavşancıl 1-0 kazandığı için, Tavşancıl ikili averajla şampiyon olacak. Güneşspor ise Play-Off oynayacak. Kocaeli Güneşspor ise önce galibiyet alacak ve bir umutla Metin Oktay Stadı’ndaki maçta lider Tavşancılspor’un berabere kalmasını bekleyecek. Güneşspor, Karamürsel İdman Yurdu ile kapışacak. Bu maç 15.00’te başlayacak. Bu maçta da Karamürsel ekibi kaybederse, küme düşecek. Kazanırsa, 19 puanlı Çamlıtepe, Harbiş veya Bağçeşme’nin yenilmesini bekleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.