GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Acay,"Vicdanlarını kiraya vermişler"

Siyaset 28.03.2020 - 19:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Acay,"Vicdanlarını kiraya vermişler"

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay sosyal medyadan "ilk önce corona'yı daha sonra ise Akepe'yi def edeceğiz" şeklinde açıklama yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş'a sert bir şekilde cevap verdi. İŞTE ACAY'IN SOSYAL MEDYA'DAN YAPTIĞI AÇIKLAMA; Karşımızda ülkemizin yaşadığı acılardan beslenen zihniyet için en uygun cümle, 18. yüzyıl Osmanlı sadrazamlarından Koca Mehmet Ragıp Paşa’nın gazelinde yer alan bu mısra-i berceste, “Meyan-ı güft ü gûda bed-meniş îhâm eder kubhun Şecaat arzederken merd-i kıptî sirkatin söyler” Günümüz Türkçesiyle karşılığı bu dizelerin şu şekilde: Mayası bozuk olanlar, söz esnasında farkında olmadan kabahatlerini îma ederler. Bugün Sağlık Bakanımız Dr.Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından son dakika gelişmeleriyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Son 24 saatte 2 bin 69 pozitif vaka tespit ettik. Toplam vaka sayımız 5 bin 698.Bugün kaybettiğimiz 17 kişiyle can kaybımız 92'yi bulduğunu öğrendik. Artık hepimizin kabul ettiği dünyamız yaşamsal bir insanlık sınavından geçiyor. Devletimizin tüm kadroları, başta sağlık çalışanları, canla başla salgınla mücadele ederken bizlerde tüm tedbirleri alarak virüs ile mücadele etmekteyiz. Fakat virüs ile mücadele ettiğimiz bu günlerde bağlı oldukları zihniyetin geçmişten bugüne kadar ülkemizde yaşanan acılardan beslendiği gibi ilçemizdeki temsilcisi olan CHP Darıca İlçe Başkanı da yaşananları fırsat bilip siyaset yapma derdine düştüğünü sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda görüyoruz. Doğalarında hep var olan, yaşanan olumsuzluklarda vatandaşımızın yanında olmak yerine sadece olumsuzluklar üzerinden kendilerine siyasi rant çıkaranlar bizleri yine şaşırtmamışlardır. BU ZİHNİYET KENDİNİ DÜŞÜNÜR  Apaçık ortadaki bu zihniyet kokuşmuş zihniyetidir. Bu zihniyet kendi çıkarını, makamını düşünür, kutsal olan sadece zihinsel tortularıdır. Bu zihniyetin arka planı da, ön planı da çirkinliklerle doludur. Bu zihin haritasının içi de dışı da batıldır.Bu düşünce tarzında kendi halkına güvensizlik, kendi milletinin millî ve manevi değerlerine yabancılaşma vardır. Bu zihniyetin acilen tedaviye ihtiyacı var. Kendilerinden çıkmayan hiçbir görüşü referans almayan hiçbir düşünceyi meşru kabul etmeyen ve toplumun manevi dinamikleri ile bir türlü barışık olamayan bu zihniyetin tezahürlerini ilçemizdeki temsilcisi gösterime sunuyor. Dünyada çok ciddi bir sınav verilen bu günlerde ülkemiz virüs ile topyekün mücadeleye girmişken, devletimiz ve vatandaşımız var gücüyle mücadele ederken, 92 vatandaşımızı kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşarken, bu hassas dönemde siyaset için rant devşirmeye çalışanların vicdanlarını kiraya vermiş ve gözlerinin kör olduğunu ve zihniyetlerinin ne kadar bozuk olduğunu değerli halkımızın takdirlerine bırakıyoruz.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay sosyal medyadan "ilk önce corona'yı daha sonra ise Akepe'yi def edeceğiz" şeklinde açıklama yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş'a sert bir şekilde cevap verdi.

İŞTE ACAY'IN SOSYAL MEDYA'DAN YAPTIĞI AÇIKLAMA;

Karşımızda ülkemizin yaşadığı acılardan beslenen zihniyet için en uygun cümle, 18. yüzyıl Osmanlı sadrazamlarından Koca Mehmet Ragıp Paşa’nın gazelinde yer alan bu mısra-i berceste, “Meyan-ı güft ü gûda bed-meniş îhâm eder kubhun Şecaat arzederken merd-i kıptî sirkatin söyler”

Günümüz Türkçesiyle karşılığı bu dizelerin şu şekilde: Mayası bozuk olanlar, söz esnasında farkında olmadan kabahatlerini îma ederler. Bugün Sağlık Bakanımız Dr.Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından son dakika gelişmeleriyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Son 24 saatte 2 bin 69 pozitif vaka tespit ettik. Toplam vaka sayımız 5 bin 698.Bugün kaybettiğimiz 17 kişiyle can kaybımız 92'yi bulduğunu öğrendik. Artık hepimizin kabul ettiği dünyamız yaşamsal bir insanlık sınavından geçiyor. Devletimizin tüm kadroları, başta sağlık çalışanları, canla başla salgınla mücadele ederken bizlerde tüm tedbirleri alarak virüs ile mücadele etmekteyiz. Fakat virüs ile mücadele ettiğimiz bu günlerde bağlı oldukları zihniyetin geçmişten bugüne kadar ülkemizde yaşanan acılardan beslendiği gibi ilçemizdeki temsilcisi olan CHP Darıca İlçe Başkanı da yaşananları fırsat bilip siyaset yapma derdine düştüğünü sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda görüyoruz. Doğalarında hep var olan, yaşanan olumsuzluklarda vatandaşımızın yanında olmak yerine sadece olumsuzluklar üzerinden kendilerine siyasi rant çıkaranlar bizleri yine şaşırtmamışlardır.

BU ZİHNİYET KENDİNİ DÜŞÜNÜR 

Apaçık ortadaki bu zihniyet kokuşmuş zihniyetidir. Bu zihniyet kendi çıkarını, makamını düşünür, kutsal olan sadece zihinsel tortularıdır. Bu zihniyetin arka planı da, ön planı da çirkinliklerle doludur. Bu zihin haritasının içi de dışı da batıldır.Bu düşünce tarzında kendi halkına güvensizlik, kendi milletinin millî ve manevi değerlerine yabancılaşma vardır. Bu zihniyetin acilen tedaviye ihtiyacı var. Kendilerinden çıkmayan hiçbir görüşü referans almayan hiçbir düşünceyi meşru kabul etmeyen ve toplumun manevi dinamikleri ile bir türlü barışık olamayan bu zihniyetin tezahürlerini ilçemizdeki temsilcisi gösterime sunuyor. Dünyada çok ciddi bir sınav verilen bu günlerde ülkemiz virüs ile topyekün mücadeleye girmişken, devletimiz ve vatandaşımız var gücüyle mücadele ederken, 92 vatandaşımızı kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşarken, bu hassas dönemde siyaset için rant devşirmeye çalışanların vicdanlarını kiraya vermiş ve gözlerinin kör olduğunu ve zihniyetlerinin ne kadar bozuk olduğunu değerli halkımızın takdirlerine bırakıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.