Adalet ve temiz düşünce bizi zafere taşıyacak!

Spor 25.10.2018 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Adalet ve temiz düşünce bizi zafere taşıyacak!

Unutulmaz İnegölspor maçı sonrasında en çok konuşulan futbolcu olan Darıca G.B’nin ‘Marcelo’su Ramazan Özcan, içini Hedef Gazetesi’ne döktü. Spor Müdürümüz Çağlar Akar’a özel açıklamalarda bulunan 21 yaşındaki oyuncu, samimi ve çarpıcı mesajlar verdi.

Enerjisi, çalışkanlığı, çabukluğu ve kıvrak çalımlarının yanı sıra Real Madrid’in ünlü futbolcusu ‘Marcelo’ya benzer saç stiliyle Darıca Gençlerbirliği taraftarlarının sevgilisi olan Ramazan Özcan, Hedef Gazetesi’ne konuştu. Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan İnegölspor maçında 90+2’de topu çizgiden çıkaran, 90+4’te attığı enfes golle sarı yeşilli temsilcimize turu getiren başarılı sol bek, golden sonra gözyaşlarını tutamamıştı. OKTAY HOCA, ADALETLİ VE SAMİMİ Üstün performansına rağmen çok değil 4 gün sonra oynanan lig maçında değil ilk 11, 18’e dahi alınmaması sonrasında gündem olan Ramazan Özcan, yaşadığı zor günlerin ardından Teknik Direktör Oktay Derelioğlu ve ekibiyle yeniden hayata döndüğünü söyledi. Teknik patron Derelioğlu’nun henüz ikinci maçında kendisine ilk 11’de şans vermesi sonrasında yaşadığı mutluluğu gizleyemeyen Ramazan, Derelioğlu ekibinin herkese eşit mesafede ve samimi yaklaştığını belirtti. DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIM Ayaklarını yere sağlam basacağını ve daha çok çalışacağını belirten Ramazan, ‘’Geçtiğimiz hafta ilk 11’de şans bulduysam, bu gelecek hafta da aynısı olacak anlamına gelmiyor. Belki gelecek hafta da 18’de olmayacağım. Ben bundan asla gocunmam, çünkü adaletine inandığım bir teknik direktörümüz var. Hocamızın forma adaletinden kimsenin en ufak şüphesi yok. Bizim için en önemlisi de bu’’dedi. TEMİZ DÜŞÜNCE BİZE 3 PUAN GETİRDİ Bugsaş karşılaşmasında kırılma anına değinen Ramazan, ‘’Bugsaşspor maçında da adaletin ve temiz düşüncelerin meyvalarını aldığımızı düşünüyorum. 90+1’de kalemizde yaşadığımız tehlikede belki maçı da kaybedebilirdik. Ama saha içinde tertemiz düşünen bir oyuncu grubu ve teknik heyet olduğu için Allah da bizi mükafatlandırdı, şükürler olsun maçı kazandık. Temiz düşüncelerin bizi başarıya taşıyacağına yürekten inanıyorum’’dedi.
Unutulmaz İnegölspor maçı sonrasında en çok konuşulan futbolcu olan Darıca G.B’nin ‘Marcelo’su Ramazan Özcan, içini Hedef Gazetesi’ne döktü. Spor Müdürümüz Çağlar Akar’a özel açıklamalarda bulunan 21 yaşındaki oyuncu, samimi ve çarpıcı mesajlar verdi.

Enerjisi, çalışkanlığı, çabukluğu ve kıvrak çalımlarının yanı sıra Real Madrid’in ünlü futbolcusu ‘Marcelo’ya benzer saç stiliyle Darıca Gençlerbirliği taraftarlarının sevgilisi olan Ramazan Özcan, Hedef Gazetesi’ne konuştu. Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan İnegölspor maçında 90+2’de topu çizgiden çıkaran, 90+4’te attığı enfes golle sarı yeşilli temsilcimize turu getiren başarılı sol bek, golden sonra gözyaşlarını tutamamıştı.

OKTAY HOCA, ADALETLİ VE SAMİMİ

Üstün performansına rağmen çok değil 4 gün sonra oynanan lig maçında değil ilk 11, 18’e dahi alınmaması sonrasında gündem olan Ramazan Özcan, yaşadığı zor günlerin ardından Teknik Direktör Oktay Derelioğlu ve ekibiyle yeniden hayata döndüğünü söyledi. Teknik patron Derelioğlu’nun henüz ikinci maçında kendisine ilk 11’de şans vermesi sonrasında yaşadığı mutluluğu gizleyemeyen Ramazan, Derelioğlu ekibinin herkese eşit mesafede ve samimi yaklaştığını belirtti.

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIM

Ayaklarını yere sağlam basacağını ve daha çok çalışacağını belirten Ramazan, ‘’Geçtiğimiz hafta ilk 11’de şans bulduysam, bu gelecek hafta da aynısı olacak anlamına gelmiyor. Belki gelecek hafta da 18’de olmayacağım. Ben bundan asla gocunmam, çünkü adaletine inandığım bir teknik direktörümüz var. Hocamızın forma adaletinden kimsenin en ufak şüphesi yok. Bizim için en önemlisi de bu’’dedi.

TEMİZ DÜŞÜNCE BİZE 3 PUAN GETİRDİ

Bugsaş karşılaşmasında kırılma anına değinen Ramazan, ‘’Bugsaşspor maçında da adaletin ve temiz düşüncelerin meyvalarını aldığımızı düşünüyorum. 90+1’de kalemizde yaşadığımız tehlikede belki maçı da kaybedebilirdik. Ama saha içinde tertemiz düşünen bir oyuncu grubu ve teknik heyet olduğu için Allah da bizi mükafatlandırdı, şükürler olsun maçı kazandık. Temiz düşüncelerin bizi başarıya taşıyacağına yürekten inanıyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.