ADD Gebze’den Gazi Ural’a ziyaret!

Gebze 21.11.2019 - 09:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

ADD Gebze’den Gazi Ural’a ziyaret!

ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, Ağrı Doğubayazıt’ta terör örgütünün roketatarlı saldırısı sonucunda yaralanan ve Gebze’de tedavi gören Gazi Uzman Çavuş Ramazan Ural’ı ziyaret etti. ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, Ağrı Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü tarafından gerçekleştirilen roketatarlı saldırı sonucu yaralanan ve Gebze’de tedavi gören Gazi Uzman Çavuş Ramazan Ural’ı, Kadın Komisyon Başkanı Şerife Albayrak ile birlikte ziyaret etti. GAZİNİN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDILAR Konuyla ilgili açıklama yapan ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, “Gazimiz ve ailesi ile görüşerek sağlık durumu ve süreç hakkında bilgi aldık. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. ADD Gebze Şubesi olarak vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha saygı ve minnet ile anıyor, ülkemizin bütünlüğü için canlarını ortaya koyan ve tedavisi süren tüm gazilerimize acil şifalar diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, Ağrı Doğubayazıt’ta terör örgütünün roketatarlı saldırısı sonucunda yaralanan ve Gebze’de tedavi gören Gazi Uzman Çavuş Ramazan Ural’ı ziyaret etti.

ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, Ağrı Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü tarafından gerçekleştirilen roketatarlı saldırı sonucu yaralanan ve Gebze’de tedavi gören Gazi Uzman Çavuş Ramazan Ural’ı, Kadın Komisyon Başkanı Şerife Albayrak ile birlikte ziyaret etti.

GAZİNİN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Konuyla ilgili açıklama yapan ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, “Gazimiz ve ailesi ile görüşerek sağlık durumu ve süreç hakkında bilgi aldık. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. ADD Gebze Şubesi olarak vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha saygı ve minnet ile anıyor, ülkemizin bütünlüğü için canlarını ortaya koyan ve tedavisi süren tüm gazilerimize acil şifalar diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.