ADD Gebze’den ‘kadınlara’ çıkarma!

Gebze 13.12.2019 - 17:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

ADD Gebze’den ‘kadınlara’ çıkarma!

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi, bölgenin önemli kadınları, kadın oluşumları, kadın dernekleri ve kadın kolları ile bir araya geldi. Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, Kadın Komisyonu Başkanı Şerife Albayrak ve Komisyon üyeleri Seda Çevik, Serap Öztürk, Elif Küçük ile birlikte Gebze’nin önde gelen kadın dernek başkanlarını ziyaret etti. Ziyaret kapsamında ilk olarak bağımsız belediye başkan adayı ve iş kadını Serap Çakır’a giden heyet, ardından uzun süredir dernek başkanlığını sürdüren Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Şerife Orak ve yönetimi, daha sonra Kars-Ardahan-Iğdır Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı Birsen Arazlı ve yönetimi, son olarak ta Mimarlar ve Mühendisler Odası Kadın komisyonu Başkanı Mehtap Demir ve yönetimi oldu. Ziyaretlerde günün anısına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’Nutuk’’ kitabını hediye eden Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi Kadın Komisyonu ortak fikir, proje ve platformlarda bir araya gelerek, ‘dayanışma yapmaları’ gerektiğini söylediler.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi, bölgenin önemli kadınları, kadın oluşumları, kadın dernekleri ve kadın kolları ile bir araya geldi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, Kadın Komisyonu Başkanı Şerife Albayrak ve Komisyon üyeleri Seda Çevik, Serap Öztürk, Elif Küçük ile birlikte Gebze’nin önde gelen kadın dernek başkanlarını ziyaret etti. Ziyaret kapsamında ilk olarak bağımsız belediye başkan adayı ve iş kadını Serap Çakır’a giden heyet, ardından uzun süredir dernek başkanlığını sürdüren Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Şerife Orak ve yönetimi, daha sonra Kars-Ardahan-Iğdır Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı Birsen Arazlı ve yönetimi, son olarak ta Mimarlar ve Mühendisler Odası Kadın komisyonu Başkanı Mehtap Demir ve yönetimi oldu. Ziyaretlerde günün anısına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’Nutuk’’ kitabını hediye eden Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi Kadın Komisyonu ortak fikir, proje ve platformlarda bir araya gelerek, ‘dayanışma yapmaları’ gerektiğini söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.