Advanturk ailesi Kahve Deryası’nda buluştu

Gebze 02.07.2017 - 14:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Advanturk ailesi Kahve Deryası’nda buluştu

ADVANTURK AİLESİ, GEBZE’NİN ELİT MEKANLARINDAN KAHVE DERYASI’NDA BİR ARAYA GELDİ

Gebze’nin en aktif kuruluşlarının başında gelen Advanturk, sınırları aşmaya devam ediyor. Gebze Kahve Deryası ve Simgem Yapı’nın desteğiyle önemli bir aşama kaydeden Advanturk, örnek oluşumuyla taraflı tarafsız her kesim tarafından taktir topluyor. Gebze’nin en aktif kuruluşlarının başında gelen Advanturk, sınırları aşmaya devam ediyor. Türkiye’nin isim yapmış gözde yerlerine yaptıkları gezilerle adından sıkça söz ettiren Advanturk’un mesafe tanımaz isimleri, önceki akşam saatlerinde Gebze’nin elit mekanı Kahve Deryası’nda yapılan buluşmanın ardından Balkanlar’a gitmek üzere yola çıktılar. Türkiye’den İtalya’ya kadar 9 farklı ülkeyi motorsiklet ile gezecek olan Advanturk’un sınır tanımaz isimleri, adından söz ettirmeye devam edecek.   GEBZE KAHVE DERYASI YENİLENEN YÜZÜYLE Balkanlara uzanacak olan muhteşem seyahat öncesinde önceki gün Gebze Kahve Deryası’nda bir araya gelen Advanturk ailesi, güzel bir sohbet eşliğinde vakit geçirdiler. Yenilenen yüzüyle son derece şık ve modern bir hal alan Gebze Kahve Deryası’nın ayrıcalığını yerinde yaşayan Advanturk ailesi, Gebze’nin elit mekanında toplantısını gerçekleştirdi. Önceki gün Gebze Kahve Deryası’ndan yola çıkan Advanturk’un gezi tutkunları, 11 gün sürecek balkanlar turuyla unutulmaz bir gezi geçirecekler.     ŞENSÖZ: AMACIMIZ GEZİ TUTKUNLARINI BİR ARAYA GETİRMEK Advanturk Başkanı Alper Şensöz yaptığı açıklamada, kendilerinin bir motosiklet kulübü olmadığını vurgulayarak, ‘’Çeşitli maceralara ortak olduğumuz arkadaşlarımızla birlikte 2016’dan bu yana Advanturk ailesi olarak etkinlikler yapıyoruz. Amacımız Gebze’deki gezi tutkunlarını bir çatı altında toplayarak güzel ve eğlenceli gezilere imza atabilmek. Yaklaşık 300 kişiyle her geçen gün daha da büyüyen bir aileyiz. Bu güzel ailemize desteğini esirgemeyen Gebze Kahve Deryası ve Simgem Yapı sahibi Bülent Yılmaz’a çok teşekkür ederiz” dedi.     ÖZTÜRK: DERNEKLEŞME SÜRECİNDEYİZ Ailelere yönelik bir kulüp olduklarını belirten Başkan Yardımcısı Halit Öztürk ise, Advanturk olarak dernekleşme sürecinde olduklarını belirtti. 2006 yılında 4 kişi ile yola çıktıklarını ve bugüne baktıklarında kocaman bir aile olduklarını belirten Öztürk, ‘’Dernekleşme sürecimizin tamamlanmasının ardından Advanturk olarak kilometreleri aşarak daha kapsamlı işler yapmak istiyoruz. Kamp ve çeşitli etkinliklerimizle fark yaratmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.  
ADVANTURK AİLESİ, GEBZE’NİN ELİT MEKANLARINDAN KAHVE DERYASI’NDA BİR ARAYA GELDİ

Gebze’nin en aktif kuruluşlarının başında gelen Advanturk, sınırları aşmaya devam ediyor. Gebze Kahve Deryası ve Simgem Yapı’nın desteğiyle önemli bir aşama kaydeden Advanturk, örnek oluşumuyla taraflı tarafsız her kesim tarafından taktir topluyor.

Gebze’nin en aktif kuruluşlarının başında gelen Advanturk, sınırları aşmaya devam ediyor. Türkiye’nin isim yapmış gözde yerlerine yaptıkları gezilerle adından sıkça söz ettiren Advanturk’un mesafe tanımaz isimleri, önceki akşam saatlerinde Gebze’nin elit mekanı Kahve Deryası’nda yapılan buluşmanın ardından Balkanlar’a gitmek üzere yola çıktılar. Türkiye’den İtalya’ya kadar 9 farklı ülkeyi motorsiklet ile gezecek olan Advanturk’un sınır tanımaz isimleri, adından söz ettirmeye devam edecek.

 

GEBZE KAHVE DERYASI YENİLENEN YÜZÜYLE

Balkanlara uzanacak olan muhteşem seyahat öncesinde önceki gün Gebze Kahve Deryası’nda bir araya gelen Advanturk ailesi, güzel bir sohbet eşliğinde vakit geçirdiler. Yenilenen yüzüyle son derece şık ve modern bir hal alan Gebze Kahve Deryası’nın ayrıcalığını yerinde yaşayan Advanturk ailesi, Gebze’nin elit mekanında toplantısını gerçekleştirdi. Önceki gün Gebze Kahve Deryası’ndan yola çıkan Advanturk’un gezi tutkunları, 11 gün sürecek balkanlar turuyla unutulmaz bir gezi geçirecekler.

 

 

ŞENSÖZ: AMACIMIZ GEZİ TUTKUNLARINI BİR ARAYA GETİRMEK

Advanturk Başkanı Alper Şensöz yaptığı açıklamada, kendilerinin bir motosiklet kulübü olmadığını vurgulayarak, ‘’Çeşitli maceralara ortak olduğumuz arkadaşlarımızla birlikte 2016’dan bu yana Advanturk ailesi olarak etkinlikler yapıyoruz. Amacımız Gebze’deki gezi tutkunlarını bir çatı altında toplayarak güzel ve eğlenceli gezilere imza atabilmek. Yaklaşık 300 kişiyle her geçen gün daha da büyüyen bir aileyiz. Bu güzel ailemize desteğini esirgemeyen Gebze Kahve Deryası ve Simgem Yapı sahibi Bülent Yılmaz’a çok teşekkür ederiz” dedi.

 

 

ÖZTÜRK: DERNEKLEŞME SÜRECİNDEYİZ

Ailelere yönelik bir kulüp olduklarını belirten Başkan Yardımcısı Halit Öztürk ise, Advanturk olarak dernekleşme sürecinde olduklarını belirtti. 2006 yılında 4 kişi ile yola çıktıklarını ve bugüne baktıklarında kocaman bir aile olduklarını belirten Öztürk, ‘’Dernekleşme sürecimizin tamamlanmasının ardından Advanturk olarak kilometreleri aşarak daha kapsamlı işler yapmak istiyoruz. Kamp ve çeşitli etkinliklerimizle fark yaratmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.