Aferin çocuklar!

Spor 28.09.2018 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Aferin çocuklar!

EMRE ALAN VE OĞUZHAN CEYLAN ALKIŞLANMAYA DEVAM EDİYOR

Gölcükspor’un Darıca Gençlerbirliği’nden kiraladığı Emre Alan ve Oğuzhan Ceylan, her geçen hafta performanslarını yukarıya çekmeye devam ediyorlar. Geçen hafta Çorum Belediyespor ile oynanan mücadelede başarılı futbollarıyla alkış toplayan Emre ve Oğuzhan, 1-0’lık galibiyete ciddi bir katkı sağladılar. EMRE İLK 11’DE, OĞUZHAN PENALTI YAPTIRDI Emre zorlu maça ilk 11’de başlarken, 10 numara pozisyonunda forma giydi. Oyuna sonradan dahil olan ve 90+4’te yaptırdığı penaltıyla Gölcükspor’a zaferi getiren golün hazırlayıcısı olan Oğuzhan takımına hayat verdi. Geçen sezon Tekirdağspor’da bu sezon ise Gölcükspor’da top koşturan Darıca’nın çocukları, övgüyü ve alkışı hak ettiler.
EMRE ALAN VE OĞUZHAN CEYLAN ALKIŞLANMAYA DEVAM EDİYOR

Gölcükspor’un Darıca Gençlerbirliği’nden kiraladığı Emre Alan ve Oğuzhan Ceylan, her geçen hafta performanslarını yukarıya çekmeye devam ediyorlar. Geçen hafta Çorum Belediyespor ile oynanan mücadelede başarılı futbollarıyla alkış toplayan Emre ve Oğuzhan, 1-0’lık galibiyete ciddi bir katkı sağladılar.

EMRE İLK 11’DE, OĞUZHAN PENALTI YAPTIRDI

Emre zorlu maça ilk 11’de başlarken, 10 numara pozisyonunda forma giydi. Oyuna sonradan dahil olan ve 90+4’te yaptırdığı penaltıyla Gölcükspor’a zaferi getiren golün hazırlayıcısı olan Oğuzhan takımına hayat verdi. Geçen sezon Tekirdağspor’da bu sezon ise Gölcükspor’da top koşturan Darıca’nın çocukları, övgüyü ve alkışı hak ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.