AĞRILI ÖĞRENCİLER DARICA'YI GEZDİ

Darıca 16.03.2018 - 16:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AĞRILI ÖĞRENCİLER DARICA'YI GEZDİ

İller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması amacıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşinin himayelerinde İçişleri Bakanlığınca yürütülen “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Ağrı’dan  gelen 24. grup ile birlikte 1176 öğrenci Kocaeli'nde ağırlandı.   Ağrı Merkez İlçesinden Okul Müdürü Kerem Güngör ve öğretmen Alpay Parlak refakatlerinde 12 Mart 2018 tarihinde Kocaeli'ne gelen misafir öğrenciler, ilk olarak Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaretlerinin ardından   Valilik ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesince düzenlenen program çerçevesinde;  13 Mart 2018 Salı günü TCG Gayret Gemi Müzesini, Hızır Reis Denizaltı Müzesini, Arkeoloji ve Etnografya Müzesini, Seka Kağıt Müzesini ve Kocaeli Bilim Merkezini gezdiler.   14 Mart 2018 Çarşamba günü;  Bağçeşme Şehitliği ve Orhan Camii ziyaretlerinin ardından İzmit’ten vapurla Gölcük’e geçerek, Yarhisar Müze Gemisini gezdiler.15 Mart 2018 Perşembe günü Darıca’da Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Park ile Çayırova’da bulunan Honda Fabrikasını gezdikten sonra Osmangazi Köprüsü’nden geçerek konaklayacakları otele döndüler. Grup, bugün güzel anılarla Kocaeli'nden   ayrıldılar.
İller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması amacıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşinin himayelerinde İçişleri Bakanlığınca yürütülen “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Ağrı’dan  gelen 24. grup ile birlikte 1176 öğrenci Kocaeli'nde ağırlandı.
 
Ağrı Merkez İlçesinden Okul Müdürü Kerem Güngör ve öğretmen Alpay Parlak refakatlerinde 12 Mart 2018 tarihinde Kocaeli'ne gelen misafir öğrenciler, ilk olarak Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaretlerinin ardından   Valilik ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesince düzenlenen program çerçevesinde;  13 Mart 2018 Salı günü TCG Gayret Gemi Müzesini, Hızır Reis Denizaltı Müzesini, Arkeoloji ve Etnografya Müzesini, Seka Kağıt Müzesini ve Kocaeli Bilim Merkezini gezdiler.
 
14 Mart 2018 Çarşamba günü;  Bağçeşme Şehitliği ve Orhan Camii ziyaretlerinin ardından İzmit’ten vapurla Gölcük’e geçerek, Yarhisar Müze Gemisini gezdiler.15 Mart 2018 Perşembe günü Darıca’da Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Park ile Çayırova’da bulunan Honda Fabrikasını gezdikten sonra Osmangazi Köprüsü’nden geçerek konaklayacakları otele döndüler. Grup, bugün güzel anılarla Kocaeli'nden   ayrıldılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.